Νέα Νεα της Αγορας

Take away στους ανεμβολίαστους από 15 Δεκεμβρίου με rapid test ή PCR, 72 ωρών

Σε νέα βάση τίθεται από την ερχόμενη Δευτέρα και πολύ περισσότερο από τις 15 Δεκεμβρίου η λειτουργία των χώρων εστίασης, ως αποτέλεσμα των νέων μέτρων που αποφασίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο της προσπάθειας αναχαίτισης της πανδημίας του κορωνοϊου. 

Το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση κατευθυντήριων οδηγιών, τόσο σε σχέση με τη λειτουργία των χώρως εστίασης όσο και των κέντρων διασκέδασης, αλλά και προς τους επαγγελματίες εκδηλώσεων. 

Αυτό που από εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας ξεκαθαρίστηκε στο InBusinessNews, κατόπιν σχετικού διευκρινιστικού ερωτήματος που του υποβάλαμε, αφορά στις επιλογές που θα έχουν οι χώροι εστίασης από τις 15 Δεκεμβρίου όσον αφορά τα άτομα που θα μπορούν να δέχονται. 

Όπως μας ξεκαθάρισε, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να επιλέξουν πώς θα λειτουργήσουν και με ποιους, στη βάση των εξής επιλογών: 

Πρώτο: Να δέχονται άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα. 

Δεύτερο: Να δέχονται άτομα πλήρως εμβολιασμένα και ταυτόχρονα άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση εμβολίου.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συμπληρώσουν τα ειδικά έγγραφα που βρίσκονται ενσωματομένα στις κατευθυντήριες οδηγίες.   

Take away… εξαίρεση

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι εστίασης που προσφέρουν γεύματα take away, θα μπορούν να δέχονται και άτομα που θα κατέχουν rapid test ή PCR, 72 ωρών. Όπως μας διευκρινίστηκε από το Υπουργείο Υγείας, αυτού του είδους οι υπηρεσίες θα εξαιρούνται και επομένως άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα γεύματα τους.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δίνουν €400.000 χιλιάδες ευρώ για δράσεις αγροτουρισμού – Aιτήσεις

Taste and Hospitality

ΑΗΚ: Τέλος οι μειώσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος

Δήμος Παραλιμνίου: Πρώτος σε Γαλάζιες Σημαίες – 76 παραλίες πήραν διάκριση Παγκύπρια

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!