Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Ανανεωμένο πτητικό πρόγραμμα Cyprus Airways για τον χειμώνα

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε το ανανεωμένο πτητικό της πρόγραμμα για τον χειμώνα. Σύμφωνα με το ανανεωμένο πτητικό της πρόγραμμα, αυτό το χειμώνα η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις προς Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Λίβανο και Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η εταιρεία θα ξεκινήσει και πάλι πτήσεις προς Αθήνα, προορισμός που παραδοσιακά ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς στην κυπριακή αγορά. Οι πτήσεις προς Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2021 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι πτήσεις προς Ηράκλειο, ο δεύτερος προορισμός της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα, θα συνεχιστούν και τη χειμερινή περίοδο, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.
 
Η Cyprus Airways θα ξαναρχίσει τις πτήσεις προς την Βηρυτό από τις 18 Δεκεμβρίου 2021 με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις και προς το Τελ Αβίβ, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, στις 10 Ιανουαρίου 2022 με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις.
 
Οι πτήσεις προς Μόσχα θα συνεχιστούν τη χειμερινή περίοδο με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.
 
Οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν από 1 Φεβρουαρίου 2022, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή. Οι πτήσεις προς το Λονδίνο θα αναχωρούν από τη Λάρνακα το πρωί.

Όπως αναφέρεται, πρόσφατα η Cyprus Airways εξαγοράστηκε από́ τον Όμιλο SJC, όμιλο με έδρα τη Μάλτα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Αφρική́ και τη Μέση Ανατολή́. Ο όμιλος SJC, δραστηριοποιείται σε διαφόρους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πτήσεων με ελικόπτερο, τη συντήρηση ελικοπτέρων σε ειδικά́ υπόστεγα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας και διατηρεί στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών για την παροχή́ υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Η εταιρεία είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών πυρασφάλειας, ασφάλειας και προστασίας.
 
 Ο CEO της Cyprus Airways, Simon Camilleri, δήλωσε πως “είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε και πάλι τις πτήσεις μας προς Αθήνα, Βηρυτό και Τελ Αβίβ. Παρακολουθούμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και πιστεύουμε ότι οι προορισμοί αυτοί θα είναι δημοφιλείς για τους ντόπιους ταξιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα θα συμβάλουν στην αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Κύπρο κατά τη χειμερινή περίοδο».

ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οι ευφάνταστες ιδέες της Ευρώπης για τα εναλλαντικά Χριστούγεννα

Taste and Hospitality

Έρχονται με κρουαζιερόπλοιο στη Λεμεσό και δεν τους «δέχονται» οι επιχειρηματίες

Taste and Hospitality

Απογειώθηκαν τα ταξίδια των κατοίκων Κύπρου στο εξωτερικό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!