Γεύσεις Συμβουλές από τους Ειδικούς

5 λόγοι για τους οποίους ένα μπουκάλι κρασί είναι το καλύτερο δώρο

Ο Δεκέμβριος είναι αναμφισβήτητα ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου. Είναι ο μήνας που σου δίνει χαρά μέσα από τη λάμψη του, και σε γεμίζει αισιοδοξία για τη νέα χρόνια που καταφθάνει. Και ταυτόχρονα είναι ο μήνας που ανταλλάσσεις δώρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Τώρα είναι η περίοδος που φτιάχνεις τη λίστα δώρων, σκέφτεσαι τους αγαπημένους σου και προσπαθείς να βρεις κάτι που να ταιριάζει στον καθένα και να τον κάνει χαρούμενο. Γιατί άλλωστε όταν κάνεις ένα δώρο αυτό που θέλεις πιο πολύ είναι να δεις το χαμόγελο να σχηματίζεται στο πρόσωπο αυτού που το λαμβάνει!

Εάν ακόμη δεν έχεις βρει το ιδανικό δώρο για να δείξεις την αγάπη σου στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους μάθε πως, χωρίς αμφιβολία, ένα μπουκάλι κρασί θα κάνει τους αγαπημένους σου να λάμψουν από χαρά!

Είναι γεγονός πως το κρασί θεωρείται από την αρχαιότητα το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση.

Οι Αιγύπτιοι έθαβαν τους αγαπημένους τους με μεγάλες ποσότητες κρασιού έτσι ώστε να είναι πλήρως εφοδιασμένοι και στην μεταθανάτια ζωή τους, ενώ οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι είναι ένα δώρο σταλμένο από τους θεούς.

Και εάν ακόμα δεν έχεις πειστεί, ήρθε η ώρα να μάθεις τους βασικούς λόγους για τους οποίους ένα μπουκάλι κρασί αποτελεί την πιο ασφαλή λύση για το ιδανικό δώρο.

Δωρα - Online Κάβα House of Wine - e-κάβα σου
  •  Διαλέγοντας το σωστό κρασί είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δείξεις ότι νοιάζεσαι

Το να αγοράσεις ένα μπουκάλι κρασί κρύβει από πίσω του μια βαθύτερη σκέψη και δεν είναι μια απλή διαδικασία. Πρέπει πρώτα να μάθεις, να ρωτήσεις, να ενημερωθείς, να “ξοδέψεις” χρόνο για να βρεις το σωστό κρασί για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Και μόνο η κίνηση λοιπόν δείχνει πόσο νοιάζεσαι για αυτούς.

  • Υπάρχουν επιλογές για όλα τις προτιμήσεις, όσα χρήματα και εάν θέλεις να διαθέσεις

Ακόμα και εάν δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα, είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό κρασί ακριβώς στο budget που έχεις στο μυαλό σου. Άλλωστε, όπως σίγουρα έχεις ακούσει όσο αφορά τα δώρα, σημασία έχει η κίνηση και όχι τα χρήματα που έδωσες. Κόκκινο, λευκό ή ροζέ; Όποια και εάν είναι η προτίμησή σου εδώ θα βρεις ό,τι ακριβώς ψάχνεις.

  • Είναι ένα δώρο που μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια
Το κρασί ως δώρο & πώς να το επιλέξετε - www.olivemagazine.gr

Ορισμένα κρασιά, μπορούν να παλαιώσουν ακόμα και για δεκάδες χρόνια. Και ορισμένα μάλιστα συστήνεται να καταναλώνονται αφού έχουν περάσει κάποια χρόνια. Έτσι, θεωρείται ένα όμορφο δώρο αφού με τη σωστή διατήρηση μπορεί να ανοιχτεί σε μια μελλοντική, ιδιαίτερη περίσταση.

  • Το καλύτερο δώρο για ένα δείπνο

Όταν είσαι καλεσμένη σε ένα δείπνο, μπορείς να ρωτήσεις από πριν τι θα περιλαμβάνει το μενού έτσι ώστε να είσαι εσύ υπεύθυνη για την αναζήτηση του τέλειου κρασιού. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις αυτό που θα ταιριάζει με το φαγητό και θα το αναδεικνύει. Με αυτόν τον τρόπο δείχνεις στους οικοδεσπότες ότι τους εκτιμάς και ότι η πρόσκλησή τους είχε ιδιαίτερη σημασία για σένα.

  • Δημιουργεί όμορφες στιγμές που τελικά γίνονται αξέχαστες αναμνήσεις

Αν μπεις στη διαδικασία να αναπολήσεις τις πιο διασκεδαστικές στιγμές σου ή τις πιο ουσιαστικές συζητήσεις που έχεις κάνει θα δεις ότι όλες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: ένα ποτήρι καλό κρασί. Πάντα όταν είσαι σε ένα σπίτι αγαπημένων προσώπων και ένα μπουκάλι κρασί ανοίγει είναι σαν να ανοίγει ταυτόχρονα ένα κουτάκι αναμνήσεων έτοιμο να γεμίσει με νέες!

Τώρα που δεν έχεις πια δεύτερες σκέψεις για το ποιο είναι το καλύτερο δώρο αυτές τις γιορτές θα βρεις σίγουρα το ιδανικό κρασί για κάθε γούστο και κάθε περίσταση.

Tης Δήμητρας Στεργίου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η γλυκιά ιστορία του ποτού «Τίποτα»!

Taste and Hospitality

CHEF’S TIPS: Πώς στήνουμε ένα πιάτο

Taste and Hospitality

Έχετε κοιλίτσα και χοληστερόλη; Μήπως φταίνε αυτά τα «αθώα» ποτά;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!