Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Έκτακτη απόφαση της Ryanair: Ολική ανατροπή για τους εργαζόμενους

Σε μια νέα απόφαση προχώρησε η Ryanair, η οποία έκανε την ανατροπή και φέρνει στις τάξεις της όλο και περισσότερους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία άνοιξε τις νέες εγκαταστάσεις συντήρησης της στο αεροδρόμιο της Σεβίλλης, επενδύοντας περαιτέρω στην περιοχή και δημιουργώντας 250 θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων αδειούχων μηχανικών, μηχανικών και προσωπικού υποστήριξης, παρότι την ίδια στιγμή η εταιρεία μετρά απώλειες.

Η Ryanair έχει επενδύσει πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ σε αυτήν την υπερσύγχρονη εγκατάσταση (20.000 m2) από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά το 2019. Ο σταθμός συντήρησης γραμμής της Σεβίλλης είναι μια από τις πιο φιλικές προς το περιβάλλον εγκαταστάσεις στον κόσμο και θα διατηρήσει μεγάλο μέρος του στόλου αεροσκαφών της Ryanair, που θα αυξηθεί σε 600 αεροσκάφη μέχρι το 2026.

Έκτακτη απόφαση της Ryanair: Ολική ανατροπή για τους εργαζόμενους

Με περισσότερους από 2.500 μηχανικούς σε όλη την Ευρώπη, η Ryanair Line Maintenance Engineering, είναι υπεύθυνη για όλες τις δραστηριότητες συντήρησης αεροσκαφών, διασφαλίζοντας ότι τα αεροσκάφη της Ryanair μεταφέρουν τους επιβάτες στον προορισμό τους, με ασφάλεια και έγκαιρα.

Η Ryanair έχει μεταφέρει πάνω από 22 εκατομμύρια πελάτες προς/από τη Σεβίλλη από την έναρξη των δραστηριοτήτων της το 2003 και έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην ανάκαμψη της κυκλοφορίας και του τουρισμού της Σεβίλλης και της Ανδαλουσίας μετά την πανδημία.

Ryanair επένδυση στην Ισπανία

Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης το πλήρες πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2022 από/προς το αεροδρόμιο Seville-San Pablo, παρέχοντας 53 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων 7 νέων καλοκαιρινών δρομολογίων* προς/από Agadir, Billund, Frankfurt, Oujda, Tenerife, Tétouan, Τορίνο, υποστηρίζοντας περαιτέρω την ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας και ενίσχυση της συνδεσιμότητας της περιοχής.

Ο Eddie Wilson της Ryanair είπε: «Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ισπανία, η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανοίξει το διευρυμένο κέντρο συντήρησης της στη Σεβίλλη, το οποίο ανεβάζει τη συνολική επένδυσή της σε 30 εκατομμύρια ευρώ και 500 θέσεις εργασίας, υπογραμμίζοντας τη συνεχή δέσμευση της Ryanair στην Ισπανία και την περιοχή της Ανδαλουσίας. Αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση είναι μια παγκόσμιας κλάσης φιλική προς το περιβάλλον εγκατάσταση καθώς η Ryanair συνεχίζει να μειώνει τις εκπομπές CO2 ως η πιο πράσινη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης. Η Ryanair δημιουργεί ευκαιρίες για θέσεις εργασίας μηχανικών υψηλής εξειδίκευσης. Με αυτήν την υπερσύγχρονη εγκατάσταση και 4 αεροσκάφη στη βάση αυτή για το καλοκαίρι του 2022 που παραδίδουν 53 δρομολόγια σε 13 χώρες, η Ryanair υποστηρίζει και τη Σεβίλλη και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού, της κυκλοφορίας και των θέσεων εργασίας».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κλείστε ραντεβού με τον Banker…Νέα εγκύκλιος για είσοδο στις Τράπεζες

«Με πληγές» η εστίαση στην Ελλάδα – Έφτασε στα όρια της

Taste and Hospitality

Κλειστά τα ξενοδοχεία της Louis plc μέχρι τέλος Απριλίου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!