Νέα Νεα της Αγορας

Zητούν και άλλο ρεύμα οι Τ/Κ…και δώσαμε

Σε αίτημα της τ/κ πλευράς για παραχώρηση ηλεκτρικού ρεύματος συγκεκριμένες ώρες, ανταποκρίθηκε η κυβέρνηση της Δημοκρατίας. Το αίτημα μεταβιβάστηκε στις 23 Δεκεμβρίου και η παραχώρηση ρεύματος μέσω της διασύνδεσης των δύο συστημάτων που υπάρχει ήδη, γίνεται από τότε μέχρι και σήμερα, 28 του μηνός μεταξύ των ωρών 16.00 και 21.30, που θεωρούνται ώρες αιχμής για την ζήτηση ρεύματος.

Όπως επίσης πληροφορείται το ΚΥΠΕ, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε νέο αίτημα από την τ/κ πλευρά για επέκταση της μεταφοράς ρεύματος, αλλά αν υπάρξει, αυτό θα ικανοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι η τ/κ πλευρά χρωστά περίπου 2100 μέγκαβατ ρεύμα που της έχει παραχωρηθεί το διάστημα Αυγούστου – Οκτωβρίου, το οποίο αναμένεται να επιστραφεί μέσω του δικτύου διασύνδεσης των δύο συστημάτων.

Στα κατεχόμενα υπάρχει πρόβλημα με τις 4 γεννήτριες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν διακοπές ρεύματος καθημερινά σε διαφορετικές περιοχές. Όπως μεταδίδει η Χαμπέρ Κίπρις, για αύριο ανακοινώθηκε διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Λεύκας μεταξύ 9 το πρωί και 4 το απόγευμα λόγω βλάβης.

ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κατασχέθηκε το μεγαλύτερο ιστιοφόρο γιοτ παγκοσμίως Ρώσου ολιγάρχη (BINTEO)

Taste and Hospitality

Ελλάδα: Aνοίγει τα σύνορα για τον τουρισμό – Η πιθανή ημερομηνία

Taste and Hospitality

Συνέρχεται το Υπουργικό – Και το άνοιγμα των αεροδρομίων στην ατζέντα

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!