Νέα Νεα της Αγορας

Κύπρος: Ένα-ένα τα κέντρα διασκέδασης αναβάλλουν το αποψινό ρεβεγιόν (ΦΩΤΟΣ)

Προσωρινό λουκέτο βάζουν ένα-ένα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης λόγω της εκτόξευσης κρουσμάτων από τη μία και των νέων μέτρων που εξαγγέλθηκαν από την Κυβέρνηση από την άλλη.

Αρκετά είναι τα νυχτερινά μαγαζιά που τις τελευταίες ώρες ανακοινώνουν ότι αναβάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα τους πάρτι και ρεβεγιόν. «Μας έκλεισαν… ανεπίσημα όμως για να μη μας αποζημιώσουν». Οργή ιδιοκτητών κέντρων διασκέδασης

Πάντως, όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στη Cyprus Times οι αλυσίδες μετάδοσης σε μουσικοχορευτικά κέντρα είναι αρκετές τις τελευταίες μέρες, με κρούσματα και επαφές να εκτοξεύονται επικίνδυνα.

Κάποια μαγαζιά αποφάσισαν λόγω της κατάστασης που επικρατεί να παραμείνουν κλειστά.

Δείτε αναρτήσεις μαγαζιών που αναβάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα τους πάρτι:

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις τα παράπονά του εξέφρασε μέσω της Cyprus Times ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης Νίκος Βασιλείου, τονίζοντας ότι για ακόμη μία φορά θυματοποιούνται τα κέντρα διασκέδασης και οι επιχειρήσεις τους.

«Είναι απαράδεκτοι. Δύο ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά μας έκλεισαν. Δεν ήρθαν καν να το εφαρμόσουν ως μέτρο ώστε να μας αποζημιώσουν. Το έκαναν ανεπίσημα. Εδώ και ένα μήνα αναμέναμε να έρθουν αυτές οι μέρες για να δουλέψουμε. Ποιος θα πληρώσει τους υπαλλήλους μας;» είπε.

Τι ισχύει με τα νέα μέτρα…

Aπό χθες 30 Δεκεμβρίου 2021, η είσοδος σε κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα, θα επιτρέπεται μόνο με την επιπλέον προσκόμιση αρνητικής εξέτασης Rapid test 24 ωρών. Υπενθυμίζεται πως η είσοδος επιτρέπεται μόνο στα εμβολιασμένα άτομα. Εξαιρούνται οι πολίτες που έλαβαν την ενισχυτική/3η δόση εμβολίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ταλαιπωρία επιβατών στο αεροδρόμιο Πάφου

Taste and Hospitality

Το techno πάρτι σε μοναστήρι στον κατεχόμενο Πενταδάκτυλο – (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Τηλεφώνησαν στην Ομάδα Ιχνηλάτησης και ζήτησαν αποζημίωση για χωράφια!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!