Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Πτώχευσαν Teletext Holidays/ Alpharooms: Αναταραχή στην τουριστική-ταξιδιωτική βιομηχανία

Μία ακόμη πτώχευση στην τουριστική-ταξιδιωτική βιομηχανία στο Ηνωμένο Βασίλειο αφορά τους ταξιδιωτικούς “γίγαντες” Teletext Holidays και Alpharooms, οι οποίοι έχουν μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης, κίνηση που θα μπορούσε να επηρεάσει δεκάδες χιλιάδες παραθεριστές που εξακολουθούν να περιμένουν επιστροφές χρημάτων από την έναρξη της πανδημίας.

Η πτώχευση ενδέχεται να επηρεάσει περισσότερους από 4.000 παραθεριστές, κι έρχεται αφότου η Travel Trust Association (TTA) προχώρησε σε ανάκληση των συνδρομών στο Teletext και στο Alpharooms, σήμερα, Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, λόγω οικονομικών ανησυχιών.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων εταιριών σε πτώχευση της βρετανικής κυβέρνησης, η Truly Holdings, στην οποία ανήκουν και οι δύο εταιρίες, Teletext Holidays και Alpharooms, έχει σταματήσει τις συναλλαγές της.

Η είσοδος σε καθεστώς εκκαθάρισης σημαίνει ότι η εταιρία ουσιαστικά δεν έχει αποθεματικά, αφού τα εναπομείναντα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν πλέον για την αποπληρωμή οφειλών.

Teletext Holidays and Alpharooms are collapsing in administration – what that means to you -.

Πριν από μια εβδομάδα η Truly Holding προχώρησε στην πρόσληψη των Robert Cundy και Bijal Shah των Edge Recovery και Insolvency Practitioners προκειμένου να διαχειριστούν το κλείσιμο της εταιρίας.

Η Teletext Holidays δεν δέχεται πλέον νέες κρατήσεις, αν και θα εκτελεστούν οι α υπάρχουσες. Όμως οι κρατήσεις καταλυμάτων μέσω της Alpharooms δεν θα εκπληρωθούν, με την εταιρία να ενημερώνει ότι θα επικοινωνήσει με τους πελάτες της.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Παραιτήθηκε ο Διοικητικός Σύμβουλος της Lordos Hotels

Taste and Hospitality

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, είναι ώρα για τη Φύση

Taste and Hospitality

Αδειάζει η τσέπη του Κύπριου καταναλωτή

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!