Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Συνεργασία Corona – Coca Cola για αλκοολούχα αναψυκτικά

Το πρώτο κουτάκι Coca-Cola με αλκοόλ θα είναι σύντομα στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Η εταιρεία παραγωγής μπύρας Constellation Brands, που παράγει την Corona, ανακοίνωσε ότι ενώνει τις δυνάμεις της για να παράγει το αλκοολούχο ποτό που βασίζεται στη δημοφιλή Coca-Cola diet.

Κι όπως εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Constellation Brands, Μπιλ Νιούλαντς, η συνεργασία αυτή αντανακλά την αυξανόμενη ζήτηση για έτοιμα προς κατανάλωση κοκτέιλ.

«Πρώτα από όλα, το νέο προϊόν ταιριάζει με πολλές τάσεις των καταναλωτών. Είναι αναζωογονητικό, είναι βολικό και προφανώς έχει λίγες θερμίδες. Μας εξέπληξε το γεγονός ότι πάνω από το 50% των καταναλωτών αναμειγνύουν ήδη αναψυκτικά με αλκοολούχα ποτά. Έτσι φαινόταν σαν μια φυσική εφαρμογή για να μπορέσουμε να το φέρουμε στην αγορά σε μορφή έτοιμη για εξυπηρέτηση», δήλωσε ο Νιούλαντς στο Yahoo Finance Live .

Οι εταιρείες δεν αποκάλυψαν ποιες γεύσεις θα κυκλοφορήσουν, αλλά είπαν ότι το Fresca Mixed θα «εμπνευστεί από συνταγές που δημιουργήθηκαν από θαυμαστές της Fresca από όλο τον κόσμο».

ot.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

8000 ευρώ πρόστιμο σε υπεραγορά – Υπάλληλος εργαζόταν χωρίς safepass

Taste and Hospitality

Κόκκινος ουρανός “σκέπασε” το νησί

Κρατική ενίσχυση 120 εκατ. ευρώ στην Aegean

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!