Πρόσωπα Φιλοξενία

Πέθανε ο Γιώργος Καραγιώργης, ένας εκ των ιδρυτών του Elysee στο Λονδίνο (BINTEO)

Ο Γιώργος Καραγιώργης, ένας ελληνοκύπριος επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών. Ο ίδιος ήταν ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια Καραγιώργη, που είναι οι ιδιοκτήτες του γνωστού εστιατορίου Elysee στο Λονδίνο.Ο επιχειρηματίας πέθανε ανήμερα των Χριστουγέννων, βυθίζοντας στη θλίψη συγγενείς, φίλους αλλά και τους πελάτες του μαγαζιού που τον αγαπούσαν ιδιαίτερα.

Ο Γιώργος Καραγιώργης, αγόρασε το εστιατόριο το 1962 μαζί με τα αδέρφια του Οδυσσέα και Μιχάλη, δημιουργόντας το περίφημο Elysee, το οποίο έχει ως βάση του την μεσογειακή κουζίνα ενώ ποτέ δεν λείπει η παραδοσιακή ελληνική μουσική.

 

Πέθανε ο Γιώργος Καραγιώργης εκ των ιδρυτών του Elysee στο Λονδίνο |  Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

Από την Κύπρο στο Elysee

Ο επιχειρηματίας με τα αδέρφια του Οδυσσέα και Μιχάλη, έφυγαν από την Κύπρο και μετέβησαν στην Αγγλία, όπου αρχικά εργάστηκαν στο εστιατόριο του θείου τους Βαρνάβα. Το 1962 τα τρία αδέρφια αγόρασαν το εστιατόριο και δημιούργησαν το θρυλικό Elysee, το οποίο συνδύαζε την παραδοσιακή ελληνική μουσική με την μεσογειακή κουζίνα και πρόσφερε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ | MEGA TV

Πολλές και σημαντικές προσωπικότητες πέρασαν κατά καιρούς από το γνωστό μαγαζί, συμπεριλαμβανομένων της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά και των Μπίτλς, των Ρόλινγκ Στόουνς και του Μοχάμεντ Άλι.

«Μπορείτε να εντοπίσετε τον πρίγκιπα Φίλιππο σε αυτή τη φωτογραφία; Είχαμε το προνόμιο να τον φιλοξενήσουμε στο Elysee πολλές φορές και είμαστε βαθύτατα λυπημένοι για τον θάνατό του», είχε δημοσιευτεί στη σελίδα του εστιατορίου στο Instagram, στην είδηση του θανάτου του πρίγκιπα Φίλιππου».

https://www.instagram.com/p/CNdGctkFcen/?utm_source=ig_embed

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χριστόδουλος Γ. Βασιλειάδης: «Είδα την αφεντιά του…σε μια γουλιά κρασί»

Salonica restaurant και η συναρπαστική κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου

Taste and Hospitality

Μαρία Τσόκκου: Η δυναμική της προσωπικότητας…και «σημεία-κλειδιά» για βιώσιμο τουρισμό

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!