Νέα Νεα της Αγορας

Blue Orange Property Management Services: Ξεπέρασε τη διαχείριση των 4500 οικιστικών μονάδων

Η εταιρεία Blue Orange Property Management Services ιδρύθηκε το 1989, δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων και είναι από τις πρωτοπόρες αλλά και μεγαλύτερες σε μέγεθος στον τομέα της.

Σήμερα η εταιρεία διαχειρίζεται με μεγάλη επιτυχία πέρα των 45 οικιστικών πολυσύνθετων και ενιαίων αναπτύξεων που βρίσκονται κυρίως στην επαρχία Πάφου και Λεμεσού και οι οποίες αριθμούν πέραν των 4500 οικιστικών μονάδων. Η εταιρεία παρέχει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών προς τους πελάτες της όπως:

  • Την διαχείριση και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων.
  • Την συντήρηση μηχανολογικών συστημάτων όπως βιολογικούς σταθμούς, συστημάτων ύδρευσης και άρδευσης.
  • Τον σχεδιασμό εξωτερικών χώρων (Landscaping Design) καθώς την συντήρηση κήπων και αποκατάσταση τους.
  • Την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων αλλά και ιδιωτικών οικιστικών μονάδων.
  • Την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση ή και αναβάθμιση οικιστικών μονάδων.
4110431327746377 image

Αξίζει να τονιστεί πως η εταιρεία στρατηγικά έχει αναπτυχθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα διατηρώντας εξειδικευμένα τμήματα για την κάθε υπηρεσία που παρέχει. Η Blue Orange Property Management Services απασχολεί επί μονίμου βάσεως πέραν των 150 υπαλλήλων διαφορετικών ειδικοτήτων όπως πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, περιβαλλοντολόγους, γεωπόνους και άλλους. Επιπρόσθετα, η εταιρεία τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια νέα υπηρεσία που παρέχει συμβουλές προς τους πελάτες της που αφορά είτε στην αναβάθμιση των μονάδων τους ώστε να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση, να μειώσουν τα κόστη τους καθώς και την στροφή τους προς την πράσινη ανάπτυξη. Πέραν των προ αναφερόμενων αναπτύξεων που διαχειρίζεται η εταιρεία, έχει καταφέρει να υπογράψει συμβόλαια με μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης γης παρέχοντας τους τις υπηρεσίες της.

4110431607251811 image

Τέλος, η εταιρεία σε συνεργασία με αδειοδοτημένες εταιρείες ενοικιάσεων ακινήτων αλλά και τουριστικών καταλυμάτων έχει φροντίσει να διαχειρίζεται με επιτυχία παραθεριστικές επαύλεις πετυχαίνοντας εξαιρετικές αποδόσεις στους ιδιοκτήτες τους.

Η υγειονομική κρίση η οποία έπληξε όλες τις χώρες το 2020 έσπρωξε και εντατικοποίησε τις προσπάθειες που κατέβαλε η εταιρεία για μετάβαση της στην ψηφιακή εποχή. Πιο συγκεκριμένα το 2021 η εταιρεία προχώρησε σε πρωτοποριακές ψηφιακές αναβαθμίσεις ώστε να μπορέσει να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της αλλά και να μειώσει τα λειτουργικά της κόστη καθώς και τα κόστη των πελατών της.

Παραδείγματα της ψηφιακής αναβάθμισης παρουσιάζονται πιο κάτω:

  • Εισαγωγή έξυπνων μετρητών κατανάλωσης νερού σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους που διαχειρίζεται η εταιρεία, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση αλλά κυρίως εντοπίζοντας πιθανές διαρροές νερού.
  • Εισαγωγή αυτοματοποιημένων συστημάτων εξυπηρέτησης πελατών (Customer Care/Ticketing System) δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πελάτες να καταχωρούν πιθανά προβλήματα σε πραγματικό χρόνο(Real Time), την άμεση ανάθεση τους στο προσωπικό της εταιρείας προς επίλυση τους.
  • Αναβάθμιση των λογιστικών συστημάτων πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο καλύτερη διαχείριση, μείωση και καταμερισμό στα κόστη.
  • Την ψηφιοποίηση των λογαριασμών και την δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής τους μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την χρήση του χαρτιού.
  • Την εισαγωγή προγραμμάτων ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και ενδοεταιρικής επικοινωνίας και συνεργασίας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δεν θέλει πλέον «ναρκοτουρισμό» το Άμστερνταμ

Taste and Hospitality

Η επιβολή νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας στο «κόκκινο»…προς το παρόν

Taste and Hospitality

Βαρώσια: Είναι «ΟΚ» διαμηνύουν οι Τούρκοι, αν θέλετε να διεκδικήσετε και επιχειρήσεις

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!