Εσωτερικοί Σχεδιασμοί Φιλοξενία

Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο (ΦΩΤΟΣ)

Ο χώρος στον οποίο χαλαρώνετε και πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ είναι σημαντικό να εξυπηρετεί την αισθητική σας. Επίσης, είναι γεγονός πως η καλή υγεία ξεκινά από τον βραδινό ύπνο και η όμορφη διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητά του. Μάλιστα, ένα όμορφα διακοσμημένο υπνοδωμάτιο βοηθάει για να ξεκινήσει η μέρα με ευεξία και καλή διάθεση.

Παρακάτω παρουσιάζονται λοιπόν μερικές ιδέες για να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιό σας σύμφωνα με τις νέες τάσεις.

1. Τοποθετήστε πλακάκια στα πατώματα

nea-tasi-plakakia-sto-ypnodomatio0

Τα πλακάκια παρότι είναι πιο συνηθισμένο να τοποθετούνται σε άλλους χώρους του σπιτιού όπως η κουζίνα και το μπάνιο μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ αριστοκρατικό αποτέλεσμα στο υπνοδωμάτιό σας. Μάλιστα, πλακάκια σε μεγάλο μέγεθος, διαφορετικά χρώματα και σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε να κινηθείτε σε αποχρώσεις του ασπρόμαυρου ή και σε πιο vintage μοτίβα ανάλογα με την αισθητική σας. Τα σχέδια στα πλακάκια δεν είναι απαραίτητα να μοιάζουν καθώς μπορούν να τοποθετηθούν ανάκατα δημιουργώντας ένα ξεχωριστό στυλ. Ωστόσο, αν θέλετε περισσότερο φως στο δωμάτιο χρησιμοποιήστε χρωματιστά πλακάκια. 

2. Τοποθετήστε πλακάκια στον κεντρικό τοίχο

nea-tasi-plakakia-sto-ypnodomatio2

Αν θέλετε να αλλάξετε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας ή να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι τότε μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια σε μια μικρή επιφάνεια τοίχου αντίστοιχη με το μέγεθος του κρεβατιού. Πλακάκια μονόχρωμα, με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, vintage, πισίνας, ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο πιστεύετε εσείς πως ταιριάζει καλύτερα με τον χώρο σας.

3. Τοποθετήστε πλακάκια πισίνας

nea-tasi-plakakia-sto-ypnodomatio4

Τα πλακάκια πισίνας είναι μία πολύ καλή επιλογή για εσάς που επιθυμείτε ένα πιο μοντέρνο και φανταχτερό υπνοδωμάτιο. Φυσικά δεν θα χρησιμοποιηθούν για όλα την επιφάνεια του δαπέδου και του τοίχου αλλά περιμετρικά του κρεβατιού προσθέτοντας μια χρωματιστή πινελιά στον χώρο. Η σωστή χρήση τους μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

4. Τοποθετήστε πλακάκια από μάρμαρο

nea-tasi-plakakia-sto-ypnodomatio6

Μπορείτε να τοποθετήσετε στον κεντρικό τοίχο του υπνοδωματίου σας μαρμάρινο πλακάκι ανανεώνοντας ολοκληρωτικά την ατμόσφαιρα του χώρου. Το μαρμάρινο πλακάκι θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε. Ωστόσο, για ακόμη πιο ζεστό αποτέλεσμα μπορείτε να τοποθετήσετε μαρμάρινο πλακάκι με υφή και όψη ξύλου.

5. Τοποθετήστε vintage πλακάκια

nea-tasi-plakakia-sto-ypnodomatio8

Χρησιμοποίηστε vintage πλακάκια για να δώσετε στον χώρο σας μια vintage αίσθηση βικτωριανής εποχής. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με  μεταξωτές κουρτίνες και έναν βελούδινο καναπέ για να ολοκληρώσετε την αίσθηση του vintage. Ωστόσο, καλό θα ήταν να τοποθετήσετε ένα πιο σύγχρονο κρεβάτι για να κρατήσετε την ισορροπία στον χώρο.

Douleutaras

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

1974: Το πρώτο minibar σε ξενοδοχείο εκτίναξε τις πωλήσεις ποτών κατά 500%

1977: Το βαπόρι απ’ την Περσία ήταν Κυπριακό και έμεινε στην ιστορία

Ακάμας: Στην κορυφή της «Μούττης Της Σωτήρας»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!