Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Ακυρώνονται οι κορυφαίες εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών διαρκείας του Εκθεσιακού Οργανισμού Φρανκφούρτης

Λόγω της νέας επιδείνωσης της πανδημίας παγκοσμίως και των αυστηρών ταξιδιωτικών περιορισμών και κανονισμών για τις επαφές που η κατάσταση αυτή έχει επιφέρει, οι κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις καταναλωτικών αγαθών διαρκείας Christmasworld, Paperworld & Creativeworld ακυρώνονται για τον Ιανουάριο του 2022 και η Ambiente για τα μέσα Φεβρουαρίου 2022.

Η χαλάρωση της κατάστασης της πανδημίας που αναμενόταν ακόμα τον Δεκέμβριο δεν είναι πλέον πιθανή. Αντιθέτως, η κατάσταση επιδεινώνεται παγκοσμίως με μια τεράστια, απρόβλεπτη δυναμική. Αυτή η ραγδαία επιδείνωση λόγω της εξάπλωσης του στελέχους Omicron στην Ευρώπη και τη Γερμανία καθιστά αδύνατο για τον Εκθεσιακό Οργανισμό Φρανκφούρτης, ως διοργανωτή των κορυφαίων διεθνών εκθέσεων Ambiente (διακόσμηση & εξοπλισμός κατοικίας, είδη δώρων & αξεσουάρ), Christmasworld (εποχιακή διακόσμηση), Creativeworld (είδη χόμπι και δημιουργικής απασχόλησης), Paperworld (χαρτικά, σχολικά είδη & εξοπλισμός γραφείου), να τις πραγματοποιήσει.

Ο σχεδιασμός και η διεξαγωγή της Nordstil από 15 έως 17 Ιανουαρίου 2022 δεν επηρεάζεται. Αυτή η εμπορική έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αμβούργου λόγω άλλων γενικών συνθηκών που αφορούν τοπικές διοργανώσεις, παρουσιάζοντας καταναλωτικά αγαθά διαρκείας και συγκεκριμένα είδη διακόσμησης & εξοπλισμού κατοικίας, είδη δώρου & αξεσουάρ. Ωστόσο, η εξαιρετικά ασταθής κατάσταση επανεξετάζεται συνεχώς και επαναξιολογείται σε άμεση συνεννόηση με τις αρμόδιες τοπικές αρχές και συνεργάτες του κλάδου.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός Φρανκφούρτης υποστηρίζει ήδη τους λιανεμπόρους από το 2019 με τη Nextrade, την πρώτη πλατφόρμα διαχείρισης παραγγελιών και δεδομένων για τον κλάδο εξοπλισμού και διακόσμησης κατοικίας καθώς και την Conzoom Solutions, μια πλατφόρμα ενημέρωσης για τον παγκόσμιο κλάδο καταναλωτικών αγαθών. Ο κος Braun εξηγεί: «Δεύτερη χρονιά χωρίς τις κορυφαίες πλατφόρμες παραγγελιών, έμπνευσης και δικτύωσης θέτει σημαντικές και σε ορισμένες περιπτώσεις απειλητικές προκλήσεις για τους λιανοπωλητές παγκοσμίως. Με τις ψηφιακές δυνατότητες που παρέχουμε, υποστηρίζουμε πολύ τους συνεργάτες μας και το εμπόριο σε αυτή την ασταθή κατάσταση. Επιπλέον, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με όλη μας την ενέργεια και την αισιοδοξία τη διοργάνωση ασφαλών και πολλά υποσχόμενων εμπορικών εκθέσεων. Γιατί δεν υπάρχει υποκατάστατο των άμεσων επαφών και συναντήσεων».

Ο σχεδιασμός των εκθέσεων καταναλωτικών αγαθών διαρκείας της Φρανκφούρτης για το 2023 θα ανακοινωθεί στις αρχές Φεβρουαρίου 2022.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το “Πλυσταρκό” της Κρήτου Τέρρα αναβιώνει

Taste and Hospitality

Δερύνεια: Αναβολή της εκδήλωσης Street Food Christmas Village

Taste and Hospitality

Οκτώβριος: Μήνας αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!