Νέα Νεα της Αγορας

Λεμεσός: Ζητά ακρόαση για να κάνει το περίπτερο του…εστιατόριο

Το Συμβούλιο Μελέτης Παρεκκλίσεων ανακοινώνει ότι θα διεξαχθεί Δημόσια Ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Τύχωνα (ΛΕΜ/0209/2015), η οποία αφορά χορήγηση πολεοδομικής άδειας κατά παρέκκλιση των προνοιών του Τοπικού Σχεδίου Λεμεσού (2013), για προσθήκες/μετατροπές σε υφιστάμενο αδειούχο περίπτερο και αλλαγή χρήσης του σε εστιατόριο, στο μέρος του κρατικού τεμαχίου αρ. 231, του Φ/Σχ. 2-213-342, Τμήμα 5, στην Κοινότητα Αγίου Τύχωνα, στην Επαρχία Λεμεσού.

Η αίτηση υποβλήθηκε με βάση τις πρόνοιες του Άρθρου 26(2) και 26(3) του περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Τροποποιητικού) Νόμου 142(Ι)/99 και των περί Πολεοδομίας και Χωροταξίας (Παρεκκλίσεις) Κανονισμών του 1999 (Κ.Δ.Π. 309/99).

Η Δημόσια Ακρόαση, η οποία αποτελεί μορφή δημόσιου διαλόγου και διαβούλευσης μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, αποσκοπεί στη διασφάλιση συνθηκών διαφάνειας και δημοκρατικότητας στη διαδικασία εξέτασης της αίτησης.

Η διενέργεια της Ακρόασης στοχεύει κυρίως στην πληρέστερη και πλέον ακριβή ενημέρωση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων, έτσι ώστε το όργανο αυτό να μπορεί να καταλήξει σε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη εισήγηση προς το Υπουργικό Συμβούλιο, για τη λήψη της τελικής απόφασης.

Η Δημόσια Ακρόαση είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 28/01/2022, η ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Επισκοπής Αμαθούντας (αρ. τηλ.: 99604260).Για σκοπούς αποφυγής εξάπλωσης της νόσου COVID-19, θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο (safepass, αποστάσεις 2 μέτρων, προστατευτική μάσκα, αντισηπτικό κλπ).

Σημειώνεται ότι, στις 10.15 π.μ.,θα προηγηθεί επίσκεψη στον χώρο της ανάπτυξης.   

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σε χαμηλές…πτήσεις ο τουρισμός στην ελεύθερη επαρχία Αμμόχωστου

Taste and Hospitality

ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΚΥΠΡΟΣ – Βρέχει αποκαΐδια και φυσά ζεστός αέρας

Κοινοτάρχης Πεδουλά: «Μην έρθει κανείς να ψήσει σούβλα..είτε κουμπάρος, είτε αστυνομικός»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!