Διοίκηση Τάσεις

Δημήτρης Ιωαννίδης: Το influence marketing…στον τουρισμό

O Δημήτρης Ιωαννίδης, Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications, Κύπρου, Ελλάδας & Action Digital είναι από τα παιδιά που είχα την τύχη και τη χαρά και γνωρίσω από κοντά. Η ευγένεια και το πάθος με «ότι καταπιάνεται» τον έχει οδηγήσει αρκετά ψηλά και σε πολλές επιτυχίες. Ακούραστος και πάντα ενημερωμένος  (πώς θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς με το αντικείμενο που ασχολείται) το κατατάσσει σήμερα ως ένα από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες του χώρου. Απέδειξε τις ηγετικές του ικανότητες, την καινοτόμο σκέψη και τη στρατηγική του προσέγγιση.

Πρόσφατα μιλώντας σε συνέντευξη του στην epixirimatiki, για το πως το Influencer Marketing και κατ’ επέκταση η πλατφόρμα Campaygn μπορεί να συνεισφέρει στη βελτίωση του Marketing Strategy, μιας εταιρείας ή πιο συγκεκριμένα  μιας εκστρατείας ο Δημήτρης αναφέρει:         

«Τα τελευταία χρόνια η μετατόπιση της προσοχής του κοινού μεταφέρθηκε ακόμη περισσότερο στις digital συσκευές δίνοντας ώθηση στο Influencer Marketing, αφού σημαντική μερίδα εταιρειών στον κλάδο του retail, των FMCG, του hospitality και όχι μόνον επενδύουν ολοένα και περισσότερο σε αυτή την παγκόσμια τάση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνες σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, διαφαίνεται πως οι δαπάνες στο influencer Marketing διατηρήθηκαν σε επίπεδα προ πανδημίας ή αυξήθηκαν ελαφρώς. Αυτό, ξεκαθαρίζει μια σημαντική τάση που στη μετά-πανδημίας εποχή θα δούμε να εξελίσσεται περαιτέρω. Η πλατφόρμα Campaygn έρχεται να δημιουργήσει το πλαίσιο που εξισορροπεί την εφαρμογή του Influencer Marketing, εντάσσοντας στην όλη προσέγγιση την ανάλυση δεδομένων, τη στρατηγική επιλογή και διαμόρφωση στοχευμένων εκστρατειών.

Δημιουργεί παράλληλα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ανάλυση στοιχείων content creators σε διάφορες αγορές, που σημαίνει πως μια επιχείρηση ή ένας οργανισμός, έχοντας μέσω της Action Global Communications πρόσβαση σε πραγματικά δεδομένα, μπορεί να υλοποιήσει καμπάνιες influence marketing με τελικό αποδέκτη το καταναλωτικό κοινό και εκτός των συνόρων της Κύπρου. Σκεφτείτε τα οφέλη για μια ξενοδοχειακή μονάδα, μια FMCG εταιρεία με έντονη εξαγωγική δράση, μια Τουριστική Εταιρεία Αναπτύξεως και όχι μόνον ή ακόμη και για τις Κρατικές υπηρεσίες που στηρίζουν προϊόντα που καλύπτονται από τα συστήματα Προστατευόμενων Ονομασιών Προέλευσης (ΠΟΠ) και Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΠ), εάν μέσω ενός στοχευμένου Influencer Marketing προγράμματος απευθυνθούν σε ένα τελείως καινούργιο κοινό που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μελλοντικό αγοραστή, χρήστη, επισκέπτη κλπ.»

Κύρια φωτο: advertising.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Από τη γενέτειρα του Αριστοτέλη…σ΄ ένα «ταξίδι γεύσεων» (ΦΩΤΟΣ)

Η επιστήμη στη γαστρονομία

Taste and Hospitality

5 πάμφθηνα και υπέροχα ταξίδια στην Ευρώπη

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!