Νέα Νεα της Αγορας

Ο Φαίδωνας δεν τα παράταει – Αναβάθμιση ΤΩΡΑ!

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου, αντιπροσωπεία των ξενοδόχων της Πάφου είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η συνάντηση σκοπό είχε την ενημέρωση για τα διάφορα σχέδια που έχει ο Δήμος Πάφου για την αναβάθμιση της τουριστικής περιοχής της Πάφου, δηλαδή της Κάτω Πάφου. 

Σύμφωνα με τον κ. Μιχαηλίδη, ο  Δήμαρχος Πάφου τους ανέλυσε  τα διάφορα σχέδια που έχουν τροχιοδρομηθεί για το 2022-2023. Αυτό συμπεριλαμβάνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Πάφου, την περιοχή της Θεοσκέπαστης, την περιοχή της Λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως επίσης και το σχέδιο για τη δημιουργία ενός συστήματος κυματοθραυστών που θα ξεκινά από τα δημοτικά μπάνια και θα τελειώνει εκεί που ξεκινά η σειρά των κυματοθραυστών του Δήμου Γεροσκήπου. 

Επιπρόσθετα, συνέχισε, με τον Δήμαρχο Πάφου συζήτησαν για το θέμα της πιο συνεχούς και εντατικής συντήρησης και βελτίωσης  των υφισταμένων χώρων της Κάτω Πάφου σε σχέση με την καθαριότητα, την κηποτέχνηση των δημόσιων χώρων , διότι , όπως είπε, και αυτά είναι εξίσου σημαντικά ως τα καινούργια σχέδια που έχει ο Δήμος για την πόλη.

Καταλήγοντας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάφου γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για ανταλλαγή απόψεων αλλά και για ενημέρωση για τα προγράμματα που αφορούν την τουριστική περιοχή.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μας δίνουν 1δις από την Κομισιόν – Ευχή μην κάνουν «φτερά»…

Taste and Hospitality

Άνοιγμα των εσωτερικών χώρων εστίασης στις 24 Μαΐου…και ίσως ξενύχτι μέχρι τις 5 το πρωί

Taste and Hospitality

Mε «πράσινο διαβατήριο» στα ξενοδοχεία της χώρας οι Κύπριοι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!