Γεύσεις Ποτά

Χαρακτηριστικά και μείγματα κόκκινης βότκας

Το κόκκινη βότκα είναι ένα ποτό που βρίσκεται εντός της ομάδας οινοπνευματωδών ποτών συνδυάζει απεσταγμένη βότκα σε βιομηχανική κλίμακα με καρπούς των Rosaceae και άλλα μούρα άγριων περιβαλλόντων.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως σημειώνεται στις περιγραφές των κατασκευαστών, το πιο βασικό χαρακτηριστικό του κόκκινο βότκα είναι ότι έχει πιο γλυκιά γεύση από την παραδοσιακή βότκα, καθώς και το χρώμα του, το οποίο είναι συνήθως έντονο κόκκινο και έντονο.

Χαρακτηριστικά και μείγματα κόκκινης βότκας / Γενική κουλτούρα | Thpanorama  - Κάνε τον εαυτό σου καλύτερα σήμερα!

Από μόνη της, η μυρωδιά είναι, σε αυτό το είδος βότκας, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση μούρων όπως η ενδορίνη (Prunus spinosa), του οποίου το άρωμα διεισδύει. Όπως και με τη μαύρη βότκα, η κόκκινη βότκα ξεχωρίζει για το γεγονός ότι είναι πολύ εντυπωσιακή χάρη στο χρώμα της, που της επιτρέπει να ξεχωρίζει από άλλα οινοπνευματώδη ποτά.

Κατά τον ίδιο τρόπο, αυτή η βότκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μείγματα που μετατρέπονται σε κοκτέιλ που χρησιμοποιούν διάφορα υγρά, φρούτα ή χυμούς για να μαλακώσουν την ισχυρή γεύση.

Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν να θαυμάζεται η κόκκινη βότκα σε ολόκληρο τον κόσμο και να θεωρείται ένα εξαιρετικό ποτό, αν και αυτές οι εκτιμήσεις ποικίλλουν ανάλογα με τη γεωγραφία.

Με λίγα λόγια, υπήρξαν λίγες εταιρείες που έχουν πολυπόθητο την παραγωγή αυτής της βότκας, των οποίων η παραγωγή έχει πολλά χρόνια ανάπτυξης και ακολουθεί τα βήματα των παραδοσιακών βότκα, ένα προϊόν που αποτέλεσε τη βάση για την καλή ανάπτυξη και ως εκ τούτου έπαινο το υγρό δοκιμάζει.

Πώς είναι διαφορετική η κόκκινη βότκα, η μαύρη βότκα και η παραδοσιακή βότκα;

Μια ομοιότητα μεταξύ της κόκκινης βότκας, της μαύρης βότκας και της παραδοσιακής βότκας είναι ότι όλα είναι αναμφισβήτητα ποτά που παρασκευάζονται με την απόσταξη φρούτων που υποβλήθηκαν σε ζύμωση. ως εκ τούτου, οι τρεις ταξινομούνται ως αποσταγμένα ποτά.

Ομοίως, αυτό το τρίο των υγρών μπορεί να χρησιμοποιήσει τα αρώματα και τη ζάχαρη για να ενισχύσει την αρχική χημική του σύνθεση (δηλαδή νερό και αιθανόλη), γεγονός που την κάνει να αλλάζει δραστικά τη γεύση του σε πολλές παραλλαγές.

Ωστόσο, οι ομοιότητες από εδώ μειώνονται. Ανάμεσα στην κόκκινη βότκα, τη μαύρη βότκα και την παραδοσιακή βότκα υπάρχουν διαφορετικοί βαθμοί αλκοόλ. ενώ το τελευταίο φθάνει μέχρι και 40º, οι δύο πρώτες που αναφέρονται αγγίζουν το 20ο. Μια τέτοια διαφορά σημαίνει ότι η παραδοσιακή βότκα είναι ένα υγρό πολύ ισχυρότερο από την κόκκινη βότκα και τη μαύρη βότκα. επομένως, η παραδοσιακή βότκα έχει πολύ έντονη γεύση.

Επιπλέον, η κόκκινη βότκα, η μαύρη βότκα και η παραδοσιακή βότκα έχουν διαφορετικά χρώματα, γι ‘αυτό και τα συστατικά τους επεξεργασίας είναι, φυσικά, διαφορετικά. Ενώ η παραδοσιακή βότκα έχει καθαρή και ημιδιαφανή εμφάνιση, η κόκκινη βότκα είναι εντελώς κόκκινη και η μαύρη βότκα είναι μαύρη (έγκυρη απόλυση).

Σε αυτούς τους δύο τελευταίους τύπους βότκα, η τονικότητα δεν αραιώνεται από τη δράση άλλων υγρών με τα οποία θα αλληλεπιδράσει κατά την παρασκευή των κοκτέιλ.

Είναι επίσης απαραίτητο να πούμε ότι η κόκκινη βότκα και η μαύρη βότκα δεν έχουν την ίδια μυρωδιά με την παραδοσιακή βότκα. Η μαύρη sarsaparilla και η λικέρ μήλου μπορούν να προσθέσουν γλυκιά και φρουτώδη πινελιές στη μαύρη βότκα, και το ίδιο ισχύει και για την κόκκινη βότκα αλλά με τη χρήση της πίτας.

Η παραδοσιακή βότκα, από την άλλη πλευρά, μυρίζει ελάχιστα, η οποία για ορισμένους κατασκευαστές οινοπνευματωδών ποτών δεν προσαρμόζεται στην αγορά του 21ου αιώνα, η οποία επιδιώκει να ανακαλυφθεί με πιο σύγχρονους συνδυασμούς.

Στο τέλος, είναι εντυπωσιακό ότι η παραδοσιακή βότκα μπορεί να γίνει με σπιτικές μεθόδους, εξ ου και η περίφημη χειροποίητη βότκα που είναι αποθηκευμένη στα οικογενειακά ντουλάπια της Ανατολικής Ευρώπης.

Αντίθετα, τόσο η κόκκινη βότκα ως το μαύρο βότκα τα προϊόντα που κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο με αποκλειστικές συνταγές των οποίων τα συστατικά και την προετοιμασία είναι, ιδίως, τα εμπορικά μυστικά που οι γίγαντες της βιομηχανίας, όπως Eristoff μεταξύ άλλων, δεν θα αποκαλύψει στο κοινό.

Οι πληροφορίες που περιγράφονται παραπάνω δίνουν την ευκαιρία να συνοψίσουμε, μέσω ενός συγκριτικού πίνακα, τις πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ της κόκκινης βότκας, της μαύρης βότκας και της παραδοσιακής βότκας:

Τι αναμιγνύει την κόκκινη βότκα

Παρόλο που η κόκκινη βότκα μπορεί να ληφθεί μόνη της, είναι επίσης δυνατή η παρασκευή κοκτέιλ ποικιλιών που έχουν μεικτά συστατικά. Επομένως, προϊόντα όπως τα ποτά κολά, Sprite, χυμό λεμονιού, βατόμουρα, ζάχαρη, σόδα, κλπ., μπορεί να συνδυαστεί με κόκκινη βότκα για να ικανοποιήσει μεμονωμένα δημιουργικά γούστα και επιθυμίες.

Κάθε ποτό έχει ένα όνομα που σχετίζεται με συγκεκριμένες περιστάσεις που ξεπερνούν αυτό που μπορεί να αναλυθεί σε αυτό το άρθρο.

Η παραδοσιακή βότκα έχει πολλά κοκτέιλ στο απόθεμά της (για παράδειγμα, Bloody Mary, Cosmopolitan, Ρωσικά Λευκό / Μαύρο και Κατσαβίδι). Φυσικά, η κόκκινη βότκα δεν είναι πολύ πίσω και έχει πολλά ποτά που σε λίγα χρόνια θα μπορούσαν να δημιουργηθούν και που είναι ήδη μεθυσμένα σε πολλά μπαρ σε όλο τον κόσμο.

Και για να δείξετε ένα κουμπί: Το Eristoff είναι μια περίεργη περίπτωση στην οποία η κόκκινη βότκα μπορεί να οδηγήσει σε άλλα εξαιρετικά ποτά, όπως αυτά που εμφανίζονται σε αυτή τη σύντομη λίστα.

Κόκκινο στα βράχια: το μείγμα είναι απλό. Μόνο 100 χιλιοστόλιτρα κόκκινης βότκας με παγάκια.

Λούτρινο λύκο: 50 χιλιοστόλιτρα κόκκινη βότκα αναμειγνύεται με μια φέτα ασβέστη που συμπιέζεται με το ποτό.

Κόκκινο και τονωτικό: γίνεται με ανάμειξη 50 χιλιοστόλιτρων κόκκινης βότκας με τονωτικό. Ο τονωτικός και η κόκκινη βότκα πρέπει να εμφανίζονται σε ξεχωριστά αλλά επικαλυμμένα στρώματα, δηλαδή πάνω στο άλλο.

Πού πωλείται η κόκκινη βότκα

Όπως και με τη μαύρη βότκα, η κόκκινη βότκα παρατηρείται πιο συχνά στην Ευρώπη (κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη) και στη Βόρεια Αμερική, με λιγότερη παρουσία στη Λατινική Αμερική.

Ενώ υπάρχουν περιοχές που προσφέρουν αυτό το προϊόν σε λογικές τιμές, σε γενικές γραμμές κόκκινη βότκα είναι ένα πολύ λεπτό υγρό για τη σπανιότητά τους και την υψηλή ποιότητα είναι δύσκολο να βρεθεί στην ισπανική αγορά, αν η Ισπανία, η Αργεντινή ή το Μεξικό.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για πάστα φλώρα

Taste and Hospitality

Πουλιά λεμονάτα με σιήννους

Τελικά, ο καφές μας ξυπνάει; Ίσως όχι!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!