Εφοδιαστική Αλυσίδα Νέες Αφίξεις Πρόσωπα

Λεμεσός: Δείτε τι ετοιμάζει η Baturina η πιο πλούσια γυναίκα της Ρωσίας

Μία μεγάλη οικιστική ανάπτυξη βρίσκεται υπό κατασκευή, στον Άγιο Τύχωνα, στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα καινοτόμο συγκρότημα 17 πολυτελών διαμερισμάτων, ένα υπερσύγχρονο κτίριο 11 ορόφων, το οποίο συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και πρωτοποριακό σχεδιασμό και αρχιτεκτονική. Με τα περιουσιακά της στοιχεία να φτάνουν το $1,3 δισ., η Baturina θεωρείται η πιο πλούσια γυναίκα της Ρωσίας.

baturina6002
Στο πλαίσιο της κατάθεσης του θεμέλιου λίθου η επιχειρηματίας είχε δηλώσει: «Η Λεμεσός είναι μια υπέροχη πόλη με πολλές δυνατότητες για κάθε είδους επένδυση. Είμαστε πραγματικά ευτυχείς που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα οράματά μας εδώ, ξεκινώντας από αυτό το όμορφο αρχιτεκτονικό όραμα, το οποίο σύντομα θα γίνει πραγματικότητα και θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη διάκριση στον ορίζοντα της Λεμεσού».

Οι κατασκευαστικές εργασίες συνεχίζονται εντατικά προκειμένου η ανάπτυξη, η οποία βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, να ολοκληρωθεί φέτος.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για την πορεία των εργασιών, μέχρι τον Νοέμβριο του 2021 οι όροφοι 10 και 9 ολοκληρώθηκαν, ενώ στους ορόφους 3-11 έχουν τοποθετηθεί οι συρόμενες πόρτες.

symbolergasies7pool

Σημειώνεται ότι η πρόσοψη του κτηρίου έχει ολοκληρωθεί κατά 70%, με την στέγαση να έχει ήδη τελειώσει. Μεταξύ άλλων, το λόμπι του ισογείου και το υπόγειο έχουν εξοπλιστεί με φωτιστικά.

symbolergasies5aerial

Η ΑΗΚ έχει τοποθετήσει τους μετασχηματιστές στον υποσταθμό και προχωρά στη σύνδεση του κτηρίου με το δίκτυό της. Η νότια πλευρά του ψηλού κτηρίου ολοκληρώνεται με τον κύριο εξωραϊσμό. Την ανέγερση του νέου πολυώροφου κτηρίου της Λεμεσού ανέλαβε η Cyfield, ενώ ο θεμέλιος λίθος για την επένδυση των €40 εκατ. τοποθετήθηκε τον Μάιο του 2019.

symbolergasies6spa

Το έργο συνολικής έκτασης 7,300 τ.μ. βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία της Λεμεσού, στον Άγιο Τύχωνα, πλησίον της θάλασσας και μόλις δύο λεπτά από το ξενοδοχείο Four Seasons.

Στο πολυτελές Symbol Spa and Wellness Center προσφέρονται ολιστικές θεραπείες.

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του έργου είναι η πολυτελής πισίνα, ανάμεσα σε κήπους και υπαίθρια περιοχή πρασίνου. Προσφέρεται τόσο για οικογένειες όσο και για επαγγελματίες κολυμβητές, καθώς εκτείνεται σε 23 μέτρα.

Το γυμναστήριο, Symbol Club συνοδεύεται από κορυφαίο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων μηχανημάτων καρδιαγγειακής άσκησης, ελεύθερων βαρών, μηχανημάτων με επιλεκτικά βάρη, εξοπλισμού ισορροπίας και διατάσεων.

Είναι παντρεμένη με τον Yury Luzkhkov, ο οποίος ήταν για χρόνια (1992 – 2010) δήμαρχος της Μόσχας, και έχει δύο κόρες. Διαθέτει ξενοδοχεία σε πόλεις όπως η Βιέννη και το Δουβλίνο, ακίνητα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ και επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μεταξύ άλλων, η Baturina αγόρασε δύο εμπορικά ακίνητα στο Μπρούκλιν κοντά στο Barclays Center το 2015. Tα περιουσιακά της στοιχεία να αγγίζουν το εντυπωσιακό ποσό του 1,2 δισ. Δολαρίων και η Elena Baturina θεωρείται τα τελευταία χρόνια η πλουσιότερη γυναίκα της Ρωσίας.

Russia's Richest Woman Declared Fugitive in Libel Suit - The Moscow Times

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η παιδική μου “αλητεία” – Τσίχλες τσιγάρου που έχουμε «καπνίσει» όλοι… Όλοι όμως!

Οι Top -10 ποικιλίες οινοποίησης παγκοσμίως

Taste and Hospitality

7 Δωρεάν πηγές Marketing

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!