Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

TUI – Ην. Βασιλείου: Αναμένει «έκρηξη» κρατήσεων για καλοκαιρινές διακοπές αυτό το Σ/Κ

H ΤUI Ην. Βασιλείου προετοιμάζεται γι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ αναμένει να καταγράψει ρεκόρ κρατήσεων για τις θερινές διακοπές από την έναρξη της πανδημίας και εντεύθεν.

Ο τουρ οπερέιτορ εκτιμά ότι ο συνδυασμός της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών στο Ην. Βασίλειο και της καταβολής του πρώτου πακέτου αμοιβών στους εργαζομένους μετά τα Χριστούγεννα, θα οδηγήσει σε εκτόξευση της ζήτησης για καλοκαιρινές διακοπές.

Οι Μεσογειακοί προορισμοί και το Μεξικό, σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, θα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τους Βρετανούς ταξιδιώτες, με βοηθητικό παράγοντα τις προσφορές αλλά και την ευέλικτη πολιτική κρατήσεων και πληρωμής.

Τα διεθνή ταξίδια επιστρέφουν επισήμως στο χάρτη, με τους ταξιδιώτες να έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα ταξίδια και να αναζητούν ηλιόλουστους προορισμούς για τις διακοπές τους, δήλωσε η επικεφαλής μάρκετινγκ της TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, Katie McAlister.

Η κ. McAlister υπογράμμισε ότι η διάθεση για ταξίδια είναι ισχυρότερη από ποτέ και οι πελάτες που δεν ταξίδεψαν στο εξωτερικό την περασμένη διετία, τώρα αξιοποιούν τις ευέλικτες κρατήσεις και πληρωμές καθώς και τις προσφορές.

Ο προορισμός που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής τις υψηλότερες πωλήσεις είναι η Μαγιόρκα και ακολουθούν το Dalaman και η Αττάλεια της Τουρκίας, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται στο Μεξικό.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κάθοδος της The Big Bad Wolf στην Κύπρο -Αναζητεί συνεργάτη

Taste and Hospitality

Τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια για μετάδοση του κορωνοϊού

Taste and Hospitality

Περδίος καλεί Ρωσία για επανέναρξη ναυλωμένων πτήσεων προς Κύπρο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!