Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Louis Hotels: Δεκάρι στα Booking.com Traveller Review Awards

Το άριστο επίπεδο φιλοξενίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες των ξενοδοχείων της Louis Hotels επιβεβαιώνουν οι νέες υψηλές βαθμολογίες στα Traveller Review Awards 2022 από το Booking.com.

Τα βραβεία θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα και έγκυρα της τουριστικής βιομηχανίας, καθώς βασίζονται στις εμπειρίες και αξιολογήσεις των επισκεπτών που έμειναν στα ξενοδοχεία και δεν προσμετρούν τις απόψεις και βαθμολογίες μιας κριτικής επιτροπής. Τα βραβεία κερδίζουν οι ξενοδοχειακές μονάδες που εξασφάλισαν την αμέσως επόμενη χρονιά τις καλύτερες βαθμολογίες από τους επισκέπτες, ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα της κάθε διάκρισης.

Το απόλυτο 10 στα 10 έλαβε η ολοκαίνουργια έπαυλη Chris Le Mare Gold στον Πρωταρά, ενώ η έπαυλη Chris Le Mare έλαβε 9.6. Εν μέσω πανδημίας, οι επαύλεις συγκέντρωσαν αυξημένο ενδιαφέρον σε όλες τις εποχές του χρόνου. Οι υψηλές βαθμολογίες δικαιώνουν το συγκρότημα, που παρακολουθώντας διαχρονικά τις διεθνείς τάσεις επένδυσε έγκαιρα σε αυτή τη μορφή καταλυμάτων δημιουργώντας το villa collection όπου και ανήκουν οι 2 αυτές βραβευμένες επαύλεις.

Με 9.3 και 9.1 βαθμολογήθηκαν αντίστοιχα τα ξενοδοχεία The Κing Jason Paphos και The King Jason Protaras. Tα δύο 4 star LUX ξενοδοχεία ξεχωρίζουν για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν, με κύριο χαρακτηριστικό το πακέτο Ultra All-Inclusive και την adults only εξειδίκευσή τους.

Σημαντική η διάκριση για το πεντάστερο ξενοδοχείο Τhe Ivi Mare στην Πάφο, που έλαβε βαθμολογία 9.2. Η μονάδα απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και διακρίνεται για τις στιγμές διακριτικής πολυτέλειας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες, συνδυασμένες με τα πιο λαχταριστά γαστριμαργικά ταξίδια με αφετηρία το Akakiko και το Ελληνικό που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου.

Βαθμολογία 9/10 εξασφάλισε και το πεντάστερο The Royal Apollonia. Το δημοφιλές ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού και συνδυάζει την πολυτελή διαμονή με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και την ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου.

Το Louis Paphos Breeze, ο ιδανικός προορισμός για τις οικογένειες που θέλουν να ζήσουν αξέχαστες στιγμές σε ένα περιβάλλον με μαγευτική θέα, εξασφάλισε βαθμολογία 9/10. Το ιδιαίτερα αγαπητό στην κυπριακή αγορά ξενοδοχείο της Πάφου ξεχωρίζει για την κομψή διακόσμηση που διαθέτει, με βάση φυσικά υλικά και μια παλέτα χαλαρωτικών χρωμάτων εμπνευσμένα από τη θάλασσα.

Επίσης με 9/10 αξιολογήθηκε από τους επισκέπτες του και το boutique ξενοδοχείο Polis 1907. Τοποθετημένο στην «καρδιά» της Πόλης Χρυσοχούς, το Polis 1907 συνδυάζει την παράδοση με τη διακριτική πολυτέλεια, ενσωματώνοντας όλα τα ποιοτικά στοιχεία της κυπριακής φιλοξενίας σε μια ατμόσφαιρα με βασικό γνώρισμα την τοπική αισθητική.

Συνολικά 19 ξενοδοχεία της Louis Hotels έλαβαν διακρίσεις, 8 από τα οποία βαθμολογήθηκαν με άριστα, δηλαδή με πάνω από 9/10, ενώ τα υπόλοιπα με πάνω από 8/10 μια ακόμη ένδειξη της άριστης εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει η Louis Hotels στους επισκέπτες της.

Αναλυτικά, διακρίσεις για την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρουν έλαβαν οι μονάδες της Louis Hotels:

  • Πρωταράς: Louis St. Elias Resort, Louis Althea Kalamies, Louis Infinity Blu, Louis
  • Nausicaa Beach και Louis Althea Beach
  • Πάφος: Louis Ledra Beach, Louis Imperial Beach και Louis Phaethon Beach
  • Μύκονος: Mykonos Theoxenia

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

10.000 μοτοσικλετιστές απόψε στους δρόμους – Αστυνομία: «Είμαστε έτοιμοι»

Taste and Hospitality

Κασουλίδης: «Το αεροδρόμιο της Τύμπου  να κηρυχθεί διεθνές αεροδρόμιο και να δώσουν τα Βαρώσια»

Taste and Hospitality

Κορονοϊός: Τι αγόρασαν κατά 721% παραπάνω οι Έλληνες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!