Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Vinylio Wine Etc: Κλείνει 7 χρόνια ζωής και το γιορτάζει όλο τον Φεβρουάριο

Το Vinylio Wine Etc, το αγαπημένο στέκι της Λεμεσού, συμπληρώνει φέτος 7 χρόνια ζωής και όλος ο μήνας Φεβρουάριος θα είναι αφιερωμένος στο σημαντικότερο κομμάτι της επιτυχίας του. Τους πελάτες του. Με αφορμή τα γενέθλια του γνωστού wine bar, η ιδιοκτήτριά του κα Βικτώρια Χαραλάμπους, μοιράζεται σκέψεις και συναισθήματα από αυτή την πορεία.

Η κα Χαραλάμπους σημειώνει πως «Όταν το 2015 το Vinylio Wine Etc εμφανίστηκε στο κέντρο της Λεμεσού, τα wine bar ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και δεν υπήρχε ούτε και ένα που να συνδυάζει κρασί και μουσική. Τίποτα από αυτά όμως δεν εμπόδισε αυτόν τον μικρό χώρο, φτιαγμένο με τόση αγάπη, να «ανθίσει» και γρήγορα να γίνει ένα από τα πιο σταθερά στέκια της πόλης». Συμπλήρωσε ακόμα πως «Σήμερα, με 300 ετικέτες κρασιού από τον κυπριακό, ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, παλιές σοδειές, fine wines (παλιές χρονιές ξένου αμπελώνα), μεγάλη ποικιλία από σαμπάνιες και αφρώδεις οίνους, αποστάγματα και dessert wine, αλλά και με περίπου 60 ετικέτες να σερβίρονται και σε ποτήρι, δίκαια θεωρείται ένα από τα πιο ενημερωμένα wine bars στην πόλη».

Κάνοντας μία αναδρομή σε αυτά τα επτά χρόνια, η κα Χαραλάμπους υπογραμμίζει ότι «Μετά από 7 χρόνια, μιλώντας για το μαγαζί της καρδιάς μου και το κρασί, νιώθω πως από όποιο πόστο και αν το υπηρετείς, το κρασί σε μαγνητίζει. Δεν πρόκειται για ένα κοινό προϊόν που προσφέρεται προς κατανάλωση. Ο οίνος είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Από τη στιγμή που φυτεύεις τον σπόρο στο αμπέλι ανυπομονείς, στενοχωριέσαι και χαίρεσαι για την πορεία του σταφυλιού και την εξέλιξή του. Μέσα σε 7 χρόνια το Vinylio Wine Etc, μαζί με μένα και όλους εδώ, εξελίχθηκε, εκπαιδεύτηκε, μεγάλωσε και απέκτησε ένα σπουδαίο αδελφάκι, το ΠικΑπ».

Επιπρόσθετα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για «όσα ζήσαμε και ζούμε, για όσες φορές γελάσαμε, τραγουδήσαμε, μοιραστήκαμε, ακόμα και κλάψαμε αυτά τα 3 τελευταία χρόνια με τα χαστούκια λόγω COVID», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, τονίζει πως το Vinylio Wine Etc είναι ακόμα εδώ και ανήκει σε όλους αυτούς που το στηρίζουν και στους θαμώνες του.

«Έτσι συμβαίνει με τα μαγαζιά–στέκια, τα νιώθεις δικά σου. Και εμένα αυτό το μαγαζί δεν μου ανήκει, αλλά ανήκει σ’ όλους εσάς που ζούμε όλα αυτά παρέα», σημειώνει.

Τέλος, απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να περάσει από το Vinylio Wine Etc, όπου αυτές τις μέρες «θα σας έχουμε κεράσματα, θα σας έχουμε δώρο συλλεκτικές αφισέτες και ζεστά χαμόγελα! Να περάσετε να ευχηθούμε μαζί κι Αλλά Σπουδαία Χρόνια».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Paradise Jazz Festival: Πάει στο γραφικό χωριό Γιαλιά Πάφου, για μουσικές τζαζ με μοναδική θέα!

Taste and Hospitality

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 επιστρέφει στις 23 Οκτωβρίου 2022

Taste and Hospitality

To Φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει (Δωρεάν και Διαδικτυακά)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!