Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Η Photos Photiades επενδύει στον 1ο κυπριακό craft μηλίτη

Η Photos Photiades Breweries προχωρεί σε μια ακόμα μεγάλη επένδυση, στον πρώτο κυπριακό craft μηλίτη που παράγεται στο χωριό Φαρμακάς.

Η Photos Photiades Breweries και η Militsa Apple Cider Ltd συνεχίζουν μαζί για την περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής craft παραγωγής μηλίτη με φρέσκα κυπριακά́ μήλα, ενισχύοντας έτσι τον τοπικό γευστικό χάρτη με υψηλής ποιότητας προϊόντα και στηρίζοντας κυπριακά brands και κατ’ επέκταση την εθνική οικονομία.

Στηριζόμενοι στη μεγάλη τεχνογνωσία και τεχνολογική υποστήριξη της Photos Photiades Breweries, καθώς και το κοινό πάθος και αγάπη για τη δημιουργία νέων γεύσεων και προϊόντων, οι δύο οργανισμοί θα εργαστούν για την ενδυνάμωση στην χώρα μας και αυτής της ιδιαίτερης κατηγορίας ποτών, καθώς επίσης στη στοχευμένη προώθηση της γευστικής αξίας του πρώτου premium μηλίτη της Κύπρου και εκτός συνόρων.

Υπενθυμίζεται ότι η Μηλίτσα πρωτοεμφανίστηκε στην κυπριακή αγορά τον Φεβρουάριο του 2019. Οι δημιουργοί της είναι δύο νέοι, η Νατάσα και ο Nigel, οι οποίοι ξεκίνησαν να πειραματίζονται με τον παλιό εξοπλισμό οινοποίησης των γονιών της Νατάσας. Ταξίδεψαν στην Αγγλία για να γνωρίσουν παραγωγούς μηλίτη και να μάθουν νέες και παλιές τεχνικές. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ο πρώτος craft μηλίτης σε Κύπρο, αλλά και Ελλάδα – της Μηλίτσα. Ένας μηλίτης χωρίς πρόσθετα, αλλά με φρέσκα κυπριακά μήλα, από τις ποικιλίες «λόρτικα» και «καθιστά», από την περιοχή της Πιτσιλιάς και του Φαρμακά.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η διαφήμιση του Lurpak κατατάχθηκε μεταξύ των πιο αποτελεσματικών τον Μάρτιο

Taste and Hospitality

Θάνος Καραθάνος: «Τα «δάκρυα» του ελληνικού κρασιού, μόλις στέρεψαν»

Τι Είναι οι Σύνθετoι Αμπελώνες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!