Πρόσωπα Φιλοξενία

Τop hotelier influencer της Ευρώπης ο Κ. Ποζρικίδης!

Τα ξενοδοχεία που έχουν τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram – Το influencing marketing είναι απλά ένα πολύ δυνατό εργαλείο. Τίποτα από μόνο του δεν αρκεί. Υπάρχει μια ολόκληρη στρατηγική επικοινωνίας για την προβολή και την προώθηση ενός ξενοδοχείου στο αγοραστικό κοινό και ο κ. Ποζρικίδης το απέδειξε σε όλη την Ευρώπη. Μήπως να κάναμε και εμείς δεύτερες σκέψεις για τους ποιους και ποιες επιλέγουμε για ως πιο επιδραστικά άτομα; Μήπως τελικά το «ξανθό μαλλί» και «brazilian σλιπ μαγιό » δεν αρκούν; Μήπως μέσα από τη διάκριση του να παραδειγματιστούμε και να επιλέξουμε ανθρώπους που αγαπούν και γνωρίζουν τον τουρισμό;

Forbes India - How Much Do Instagram Influencers Really Make?

Την πρώτη θέση στη δεκάδα με τα πιο επιδραστικά άτομα στην κατηγορία TOP HOTELIERS (Hotels and Venues) της Νέας Ευρώπης για το 2021 κατέκτησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ -Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, στο πλαίσιο ψηφοφορίας που διενήργησε το Kongres Magazine για τους influencers της βιομηχανίας συναντήσεων, εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Μάλιστα, η επίδοση του κ. Κυριάκου Ποζρικίδη ήταν 4,81 με άριστα το 5 και ξεχώρισε μεταξύ σημαντικών επαγγελματιών του κλάδου τόσο των ξενοδοχείων όσο και των εκθέσεων και των συνεδρίων. Τη συνολική λίστα των influencers είδαν 6.832 άτομα, ενώ ψήφισαν για την τελική κατάταξη 1.711.

Η επιλογή των πιο επιδραστικών ατόμων της Νέας Ευρώπης από το Kongres Magazine έχει κερδίσει μεγάλη αναγνώριση στη διεθνή βιομηχανία συναντήσεων, εκδηλώσεων και συνεδρίων, με τη σχετική λίστα να περιλαμβάνει ανθρώπους που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στον κλάδο.

Locked Guest 17: ΔΕΘ-αφύγεις από την Αγίας Σοφίας Κυριάκο Ποζρικίδη!

Για τον κάθε επιλεγμένο υποψήφιο έγινε μια αξιολόγηση που περιλάμβανε τέσσερις κατηγορίες: αξιοπιστία, δημιουργικότητα, αποτελέσματα και παρακαταθήκη. Ο τελικός βαθμός υπολογιζόταν ως ο μέσος όρος από τις κατηγορίες αυτές, όπου μπορούσε κανείς να βάλει έναν βαθμό από 1 έως 5.

Για πρώτη φορά τα βραβεία των πιο επιδραστικών ατόμων της εν λόγω βιομηχανίας στη Νέα Ευρώπη θα δοθούν στους βραβευθέντες δια ζώσης σε μια τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2022 στο πλαίσιο της εμπορικής έκθεσης Conventa στη Λιουμπλιάνα. Το κοινό θαμπορεί να παρακολουθήσει την τελετή διαδικτυακά.

Ποιος ειναι

Ο Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος του εθνικού εκθεσιακού φορέα ΔΕΘ – HELEXPO.Α.Ε., διδάκτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου της Ουαλίας. Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (1995 – 1998) Πρόεδρος (1998 – 2000) στην Ευρωπαϊκή Ένωση Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων (European Tourism Trade Fairs Association). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (2012 – σήμερα) στην παγκόσμια ένωση εκθέσεων (Union des Foires Internationals) και  μέλος της ευρωπαϊκής ομάδας εργασίας της UFI (Regional Chapter Europe). Μέλος της Ένωσης Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (Central European Fairs Alliance – CEFA). Πιστοποιημένο μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Επαγγελματιών Οργανωτών Εκθέσεων (IAEM). Κατείχε την θέση του Project Manager για την διεκδίκηση της Παγκόσμιας Έκθεσης ΕΧΡΟ 2008 από τη Θεσσαλονίκη, ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HELEXPO AE, από το 2007 μέχρι το 2010 κατείχε την θέση του Εκτελεστικού Μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΘ Α.Ε.  και μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ξενοδοχεία μισογκρεμισμένα, τρομακτικά, αλλά και γοητευτικά…

Taste and Hospitality

Λυθροδόντας: Ένας τόπος «βουτηγμένος» στους ελαιώνες – Ταβέρνα ΕΛΑΙΑΣΤΡΟ…για μερακλήδες (ΦΩΤΟΣ)

Γιάννα Ζήνωνος: «Για τον πατέρα μας τα αμπέλια ήταν έρωτας ζωής»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!