Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Drive in cinema στη Λεμεσό την ημέρα των ερωτευμένων!

To drive in cinema μπήκε ξανά στην ζωή μας με την πανδημία, προσφέροντας ένα νοσταλγικό ρομαντικό και ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης. Ωστόσο, αυτή την φορά το drive in cinema ξεχωρίζει γιατί θα γίνει την Ημέρα των Ερωτευμένων, 14 Φεβρουαρίου με την θέα των αστεριών και της Θάλασσας.

Η Μαρίνα Λεμεσού πρωτοτυπεί και προσφέρει ένα ξεχωριστό τρόπο για να γιορτάσετε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο την ημέρα των ερωτευμένων, καθώς με κάθε ρομαντικό δείπνο σε ένα από τα ξεχωριστά της εστιατόρια παρέχει και την εμπειρία του drive in cinema.


To drive-in cinema θα γίνει στην ταράτσα του πάρκινγκ της Μαρίνας Λεμεσού και οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν στην κινηματογραφική προβολή με το δικό τους όχημα για να απολαύσουν μία από τις μεγαλύτερες, best seller ταινίες στην κινηματογραφική ιστορία το «Dirty Dancing». Θα υπάρχουν διαθέσιμες δύο προβολές στις 19:15 (τελευταία είσοδος στις 19:00) ή στις 22:15 (τελευταία είσοδος στις 22:00).

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας για τον κινηματογράφο κάνοντας κράτηση σε ένα από τα παρακάτω εστιατόρια της Μαρίνας Λεμεσού, απολαμβάνοντας την ίδια βραδιά δείπνο και κινηματογράφο κάτω από τον έναστρο ουρανό με θέα την θάλασσα.

Gazebo Mare (Τηλ: +357 25 051 878)
Marina Breeze (Τηλ: +357 25 051 230)
Epsilon Resto Bar (Τηλ: +357 25 051 393)
Café Calma (Τηλ: +357 25 051 333)
Wagamama (Τηλ: +357 25 051 299)

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν της Μαρίνας Λεμεσού καλώντας στο +357 25 020 020 ή στέλνοντας email στο [email protected].

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Vinylio Wine Etc: Κλείνει 7 χρόνια ζωής και το γιορτάζει όλο τον Φεβρουάριο

Από το πιρούνι στο χωράφι: Παραδοσιακά μας τρόφιμα στο τραπέζι της Ευρώπης

Taste and Hospitality

SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!