Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η δίψα για ήλιο και θάλασσα στέλνει τους Γερμανούς στη Μαγιόρκα από τώρα!

Η λαχτάρα για ήλιο και θάλασσα διεγείρει τη ζήτηση για τη Μεσόγειο ακόμη και αυτήν την εποχή, δήλωσε ο Stefan Baumert, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Γερμανίας. Η δήλωση αυτή έγινε για να δικαιολογήσει την αυξημένη ζήτηση για τη Μαγιόρκα τώρα τον Φεβρουάριο στη γερμανική αγορά, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, όταν οι πρώτες κρατήσεις της χρονιάς αφορούσαν ταξίδια την Άνοιξη και το Πάσχα.

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής σήμερα 11 Φεβρουαρίου τα τρία πρώτα αεροσκάφη της TUI-Fly αναχωρούν από το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη και το Ανόβερο για τη Μαγιόρκα.

Αυτές οι πρώτες πτήσεις είναι γεμάτες. Ίσως γι αυτό, ο Stefan Baumert δεν διστάζει να δηλώσει ότι οι προοπτικές για την καλοκαιρινή σεζόν είναι «περισσότερο από ελπιδοφόρες».

“Αναμένουμε ότι για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, όλα τα συνεργαζόμενα με την TUI ξενοδοχεία στις Βαλεαρίδες Νήσους θα είναι ξανά διαθέσιμα”, είπε, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την TUI, όλα τα ξενοδοχεία στη Μαγιόρκα, συμπεριλαμβανομένων των ξενοδοχείων TUI Blue, Grupotel και Riu, θα ανοίξουν σταδιακά κατά την άνοιξη. Το καλοκαίρι θα υπάρχουν περίπου 900 ξενοδοχεία για να διαλέξουν οι πελάτες της. Ανάμεσά τους και το TUI Blue Sensatori Biomar στο Sa Coma στην ανατολική ακτή για πρώτη φορά. Το θέρετρο, πέντε αστέρων, προσφέρει στους επισκέπτες δωμάτια με πισίνα και μια εγκαταστάσεις ευεξίας για ενήλικες, καθώς και νέους χώρους για παιδιά και οικογένειες. Επιπλέον, διαθέτει επτά εστιατόρια.

tornos.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Καραγιάννης: «Θα το πω κυπριακά, καήκαμε μέσα στη μέση της καλοκαιρινής σεζόν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Δήμαρχος Λεμεσού: Κερδίσαμε ένα μεγάλο στοίχημα με τη Γιορτή του Κρασιού φέτος

Taste and Hospitality

Pio Boffa: Πέθανε ο Πατριάρχης του κρασιού του Piedmont

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!