Πρόσωπα Φιλοξενία

«Τσακώσαμε» την Μέλανη και τον Σοφοκλή στο «Μαντρί»

Σε ένα αρχοντικό 100 χρονών, στα όμορφα δρομάκια του παλιού Στροβόλου, βρίσκεται η ταβέρνα Το Μαντρί, μια σταθερή αξία γεύσης και διασκέδασης. Το φιλικό περιβάλλον και η φιλοξενία των ανθρώπων της είναι σήμα κατατεθέν της φημισμένης ταβέρνας.

Καθημερινά φτιάχνει νόστιμους μεζέδες και προσφέρει δελεαστικές επιλογές για όλα τα γούστα. Το εκτενές μενού του θα ικανοποιήσει τον καλοφαγά, αλλά και όποιον θέλει να γευτεί ένα-δύο πιάτα ημέρας. Όλα είναι φτιαγμένα από άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και πάντοτε με αγάπη και αφοσίωση στις γεύσεις του τόπου μας. Όσο για τον ίδιο τον χώρο της ταβέρνας, εδώ θα νιώσεις σαν στο σπίτι σου.

Κάθε Παρασκευή ο Σοφοκλής Βαρθολομαίος και η Μέλανη Τσιβιτανίδου μας ταξιδεύουν με τις υπέροχες μουσικές τους. H Μέλανη Τσιβιτανίδου έχει τελειώσει μουσική τεχνολογία (δίπλωμα) ενώ τελείωσε και το μάστερ στη μουσική παιδαγωγική. Παράλληλα παραδίδει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας! Στο παρελθόν έχει κάνει σπουδές στην Οδοντιατρική , τελειώνοντας μόνο τα πρώτα δυο χρόνια, λόγω του ότι την κέρδισε η μουσική. Ίσως την έχετε συναντήσεις σε διάφορα στέκια της Λευκωσίας Έλευσης, i-pub, μουσική βάρδια, Καφωδείο εν παρόδω,  Bistrot, Κάβα οίνων πνεύματα, Ταβέρνα το πέρασμα της Ροδούλας, Down town live, City Pride, Το στέκι της παρέας στην Λάρνακα και άλλα. Τον αγαπητό Σοφοκλή τον είδαμε στους “Επιβάτες” με ρεμπέτικα και λαϊκά άσματα. Η φωνή του τόσο ταξιδιάρική που μας ανεβάζει κάθε φορά που τον ακούμε.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, κιθάρα και εξωτερικοί χώροι

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Όταν το «Περιοδικό» συνάντησε τον ψηλότερο άνθρωπο της Κύπρου

Taste and Hospitality

Οδός «Καρτιέ Λατέν» στην ιστορία της Λεμεσού!

Taste and Hospitality

Jerry Thomas: O πατέρας του Bartending

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!