Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

«80+ χρόνια Λεμεσιανό Καρναβάλι»

Η ετήσια αποκριάτικη εκδήλωση «80+Χρόνια» που διοργανώνει το Studio 8 και ο Δήμος Λεμεσού, θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ με συν-διοργανωτή τη Μαρίνα Λεμεσού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στη μνήμη του Κωστάκη Μαυρογένη (1941-2007), ο οποίος ήταν πιστός υποστηρικτής του Λεμεσιανού Καρναβαλιού και αρματογράφος, αφήνοντας το δικό του στίγμα στην πόλη, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου από τις 20:00 έως τις 22:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί τιμιτικη διάρκιση στην ομάδα κανταδόρων «Κανταδόροι Γιωργαλλέτου», για τη συμβολή τους στο Λεμεσιανό Καρναβάλι για περισσότερα από 80 χρόνια με μακρά ιστορία που ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1940.

Η επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ανατεθεί στον διευθυντή του Παττίχειου Δημοτικού Μουσείου Ιστορικού Αρχείου και Κέντρου Μελετών Λεμεσού, κ. Μίμη Σοφοκλέους, ενώ το σύνολο της επιμελητικής και οργανωτικής δουλειάς έχει αναλάβει το Studio 8.



Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη ενώ θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με σειρά προτεραιότητας 250 θέσεων. Η εκδήλωση θα ηχογραφηθεί και θα προβληθεί επίσης στον Alpha Κύπρου στις 4 Μαρτίου 2022 στο Louis Night Show.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την ομάδα του Studio 8 στο +357 7000 1788.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Κύπρος προσκεκλημένη χώρα του φεστιβάλ κινηματογράφου Raindance στο Λονδίνο

Taste and Hospitality

Νικητές Διαγωνισμού : Cupcakes για τους μικρούς μας φίλους

Taste and Hospitality

Drive in cinema στη Λεμεσό την ημέρα των ερωτευμένων!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!