Νέα Νεα της Αγορας

Λάρνακα: Επιτόπια επιμόρφωση των εργαζομένων της τουριστικής βιομηχανίας

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας διοργανώνει την ετήσια εκπαιδευτική ξενάγηση για το προσωπικό των ξενοδοχείων της Λάρνακας, τους εγχώριους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξεναγούς και άλλους εργαζόμενους στην τουριστική βιομηχανία την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022, με ένα πιο απλοποιημένο πρόγραμμα ένεκα της πανδημίας, που δεν παύει όμως να είναι ενδιαφέρον καθότι εστιάζεται σε νέα σημεία αναφοράς.  

Στόχος της ετήσιας καθιερωμένης ξενάγησης είναι η επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου για τα διάφορα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας έτσι ώστε να μπορούν να προωθούν σωστά και κατάλληλα τη Λάρνακα στους ξένους επισκέπτες. Το υπό αναφορά πρόγραμμα πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και επαρχίας. Φέτος, η ξενάγηση ξεκινά από το πλήρως ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο όπου θα γίνει ενδελεχής ενημέρωση από τη Δρα Άννα Σατράκη, αρχαιολογικό λειτουργό του Τμήματος Αρχαιοτήτων. 

Οι συμμετέχοντες ακολούθως θα ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο, και συγκεκριμένα στη Φοινικική εποχή και στο Λιμάνι του Αρχαίου Κιτίου, μέσω τρισδιάστατης εικονικής πραγματικότητας, με τον ειδικό εξοπλισμό του Youth MakerSpace Λάρνακας και του βραβευμένου 3D βίντεο της ΕΤΑΠ Λ/κας και του ΟΝΕΚ. Στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία διαδραστικής γνωριμίας με το άγαλμα της Σοφί Σιαμπόν μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής Larnaka Storytelling Statues. Έπειτα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση στον Πολυχώρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού (πρώην Λέσχη Λάρνακας/Οικία Ματτέι) από τον Δρ Ιωσήφ Χατζήκυριακο όπου θα παρακολουθήσουν ζωντανά τους τεχνίτες και καλλιτέχνες να δημιουργούν τα έργα τους. Η περιοδεία θα κλείσει με ξενάγηση στο καινούριο Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης-Συλλογή Χριστοφόρου στην Αραδίππου, το οποίο στεγάζει πέραν των 300 έργων ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής.

Για το πρόγραμμα και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε όπως επικοινωνούν με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στο τηλ. 24657070 ή στο email [email protected].

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Guardian για HELIOS: Και η απάντηση του Μεσογειακού Ίδρυματος Ασφάλειας Πτήσεων

Taste and Hospitality

Κομισιόν: Eνέκρινε €22 εκατ. για το Αποχετευτικό στα Κοκκινοχώρια

Taste and Hospitality

Ξόδεψε ποσό ‑ μαμούθ για ένα βαρέλι με ουίσκι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!