Διοίκηση Τάσεις

10 αντικείμενα που οι ταξιδιωτικοί συντάκτες έχουν πάντα στη βαλίτσα τους!

Ετοιμάζεις ταξίδι και δεν ξέρεις τι να πάρεις μαζί σου και τι να αφήσεις; Δες τα 10 αντικείμενα που κατά το Travel+Leisure οι ταξιδιωτικοί συντάκτες έχουν πάντα στη βαλίτσα τους και πάρε ιδέες. Οι ταξιδιωτικοί συντάκτες γνωρίζουν πολύ καλά από ταξίδια και σίγουρα ξέρουν να φτιάχνουν βαλίτσα με τα απαραίτητα. Οπότε οι συμβουλές τους δεν μπορεί παρά να είναι πολύτιμες. Κανείς δεν θέλει να νιώθει έλλειψη και να έχει την αίσθηση ότι είναι εκτεθειμένος στο άγνωστο.

ανοιχτή βαλίτσα με αντρικά ρούχα φωτογραφίες χρήματα

Αν ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε, αυτή είναι η λίστα:

Θερμός νερού Δεν ξεχνάμε ποτέ να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και μετά.

Μάσκα ύπνου Θα εμποδίσει το ενοχλητικό φως είτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (πχ. με αεροπλάνο).-

Φορητή μπαταρία κινητού: Το power bank θα σε βοηθήσει να μην μείνεις χωρίς μπαταρία κατά τη διάρκεια ενός πολύωρου ταξιδιού.

Αντισηπτικά μαντιλάκια Η απολύμανση είναι εχθρός των βακτηρίων και σύμμαχός σας. Ειδικά για τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

Αντηλιακό Όχι μόνο σε εξωτερικούς χώρους αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αν, για παράδειγμα, κάθεστε κοντά σε παράθυρο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μην παραλείπετε να το ανανεώνετε τακτικά.

Ταξιδιωτικό σετ μπάνιου Το αφρόλουτρο, το σαμπουάν και το άρωμά σας. Η προσωπική σας υγιεινή, θα πρέπει να είναι το Α και το Ω όπου κι αν βρίσκεστε.

«Φαρμακείο» του ταξιδιού Αν ακολουθείτε φαρμακευτική αγωγή, εννοείται ότι δεν την παραλείπετε ούτε μια μέρα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Εχετε μαζί σας θερμόμετρο, βαμβάκι, τραυμαπλάστ, γάζες, αντιπυρετικό, μια κρέμα για τα τσιμπήματα και ό,τι άλλο κρίνετε ότι σας είναι απαραίτητο.

Υγιεινό σνακ Θα ανεβάσει αμέσως τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Μη μένετε νηστικοί για ώρες.

Εξοπλισμός για την βροχή Όποτε κι αν ταξιδεύετε η βροχή μπορεί να κάνει την εμφάνισή της ανά πάσα στιγμή. Το κλίμα είναι πλέον τροπικό τα καλοκαίρια, γι’αυτό, καλό θα ήταν να μην παραλείψετε την ομπρέλα σας ή κάποιο αδιάβροχο.

Πρακτικό πορτοφόλι ταξιδίου Θα έχει θήκες για κάρτες, έγγραφα και στιλό. Τα προσωπικά σας έγγραφα πρέπει να είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα μέρος.

Related posts

Μαρίνα Λεμεσού: Στις πιο Instagrammed μαρίνες στον κόσμο (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Taste and Hospitality

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καταναλωτές κρασιού προτιμούν τα βιδωτά καπάκια από τους φελλούς

Taste and Hospitality

Απόδοση Προϊόντων – Πως υπολογίζεται η φύρα;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!