Πρόσωπα Φιλοξενία

«Fries with Benefits»…με τον Μαρίνο Γεωργιάδη στην Πλατεία Σαριπόλου

Στην πιο αγαπημένη γειτονιά, της Λεμεσού, είχα την ανάγκη να περπατήσω Σάββατο μεσημέρι. Μπήκε, δεν μπήκε η Άνοιξη, η ψυχή μου θα χαρεί επιτέλους ότι στερηθήκαμε τόσους μήνες. Εκεί που οι έξτρα δροσιές, με πιάτα μεσογειακής κουζίνας και όχι μόνο, μουσική, café και κυρίως με την ξεχωριστή αισιοδοξία των Λεμεσιανών με φωτισμένα πάντα πρόσωπα σου δίνει μια άλλη νότα..

Πλατεία Σαριπόλου: Βρίσκομαι μπροστά σ’ ένα μαγαζί στολισμένο με γλαστράκια και πολύχρωμους  ανθώνες. Μου κάνει εντύπωση μια φωτογραφία με λαχταριστό μπέρκερ που γράφει: «Because you deserve Fresh Food».  Περίεργο σλόγκαν και κάπως εναλλακτικό  για μπερκεράδικο και αμέσως μου δίνει ένα κίνητρο να δοκιμάσω την κουζίνα του και κυρίως να μελετήσω το μενού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μαζί με ένα φιλαράκι μας υποδέχτηκε με χαμόγελο ο Μαρίνος Γεωργιάδης, φοιτητής μαγειρικής και ο μικρότερος γιος της οικογένειας Γεωργιάδη.  Μας εξήγησε ότι το «Fries with Benefits»,  είναι η οικογενειακή τους επιχείρηση. Το concept; Να φτιάχνουν μόνο φρέσκο φαγητό.  Τα μπέρκερς τους (από Κυπριακό μοσχαρίσιο κιμά, φρέσκο φιλέτο κοτόπουλο ή τα χορτοφαγικά από όσπρια και λαχανικά) είναι χειροποίητα και φτιάχνονται στην κουζίνα τους καθημερινά. Οι πατάτες είναι φρέσκες κυπριακές από τα Κοκκινοχώρια και οι σαλάτες φτιάχνονται την ώρα της παραγγελίας.

Το ψαγμένο μενού τους υπάρχουν επιλογές για beef, chicken και vegan burgers, φρεσκοκομμένες σαλάτες και μια ενότητα με γεύματα (μπέρκερς και σαλάτες) που έχουν φτιάξει σε συνεργασία με ομάδα διατροφολόγων.  Υπάρχει επίσης beer list με κυπριακές και ξένες μπυρίτσες που σου δίνει τη δυνατότητα να ταιριάξεις το φαγητό που επέλεξες με την κατάλληλη μπύρα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παραγγείλαμε το FWB (μοσχαρίσιο μπιφτέκι, καραμελωμένο κρεμμύδι, τυρί, αγγουράκι τουρσί και «πράσινη» μαγιονέζα) με φρεσκοκομμένες τραγανές πατατούλες και το καινούργιο τους bagel (chicken tenders παναρισμένα σε πάνκο και σουσάμι, με glaze που δίνει ελαφριά πικάντικη γεύση, ροκολίνο, ντομάτα και τυρί κρέμα) που ήρθε με μια φρεσκοκομμένη σαλάτα.  Για τη μέση, παραγγείλαμε τη σαλάτα με το ψημένο γιδοτύρι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ότι δοκιμάσαμε ήταν πεντανόστιμο και ολόφρεσκο, όπως το λέει και το σλόγκαν του μαγαζιού.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τεχνητοί ύφαλοι και ο καταδυτικός τουρισμός στην Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο πελλός που την πόρτα: Η κουμανταρία, ο τραχανάς και ο γάτος χάλασαν προξενιά!

Oι πιο μικροσκοπικές χώρες στον κόσμο ( ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!