Πρόσωπα Φιλοξενία

Η εθνική τηλεοπτική μαγείρισσα ζει μόνιμα στην Χαλκιδική (ΦΩΤΟΣ)

Η Βέφα Αλεξιάδου μπορεί να δίνει που και που συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της showbiz. Ο θάνατος των δυο παιδιών της, την έκανε να αναθεωρήσει και να επιλέξει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από όλους και από όλα.

Η αγαπημένη μαγείρισσα, ζει μόνιμα στην Χαλκιδική όπου έχει το εξοχικό της σπίτι. Ο θάνατος του συζύγου της το 2006, της κόρης της Αλεξίας το 2014, αλλά και η απώλεια και της δεύτερης κόρης της το 2015, Άντζις, την “τσάκισαν” και θέλησε να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Αγαπάει την φύση και να φροντίζει τα φυτά της, ενώ καθημερινά μας δείχνει και διάφορα φαγητά που φτιάχνει.

Το δράμα της Βέφας Αλεξιάδου
Με την αείμνηστη κόρη της Αλεξία
Βέφα Αλεξιάδου για Ελένη Mενεγάκη |«Όσα γνωρίζω τα έχω όλα... | Celebrities  Ειδήσεις
Η 89χρονη σήμερα Βέφα Αλεξιάδου υπήρξε σημαντικό κεφάλαιο στον “Πρωινό Καφέ”, τον οποίο παρουσίαζε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά και έπειτα η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1. 

Το σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου στην Χαλκιδική

Το σπίτι της είναι απίστευτο! Διαθέτει τεράστιο κήπο με πισίνα αλλά και συντριβάνι. Έχει θέα θάλασσα αλλά και πράσινο, αφού η Βέφα όπως προαναφέραμε λατρεύει την κηπουρική.

Εξαφανισμένη» η Βέφα Αλεξιάδου: Η απομόνωση στην έπαυλη στην Χαλκιδική, το  εκκλησάκι στον κήπο και η πισίνα
Εξαφανισμένη» η Βέφα Αλεξιάδου: Η απομόνωση στην έπαυλη στην Χαλκιδική, το  εκκλησάκι στον κήπο και η πισίνα
Αυτή η βίλα ανήκει σε Ελληνίδα τηλεμαγείρισσα!! | ibestgossip
Βέφα Αλεξιάδου | Συγκινεί το μήνυμα στην εγγονή της που... | Celebrities  Ειδήσεις

Μέσα σε 20 χρόνια δημιουργικής δουλειάς έγραψε και εξέδωσε 11 βιβλία μαγειρικής που ξεπέρασαν τα 2.000.000 αντίτυπα. Είναι μέλος του I.C.A.P (International Association of Culinary Professionals), αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου του «Αρχέστρατου» (κέντρο για τη διάσωση και διάδοση των ελληνικών γαστρονομικών παραδόσεων). Είναι επίσης μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εκδοτών και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εκθέσεις που γίνονται στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Δεκατρία χρόνια μαγείρευε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και όπως λέει η ίδια «Δούλευα τσάμπα, καθώς η συμφωνία ήταν να διαφημίζονται από τον σταθμό τα βιβλία μου. Μέχρι και τα υλικά με τα οποία θα μαγείρευα κάθε ημέρα τα αγόραζε ο άνδρας μου από το σούπερ μάρκετ». Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Mega, τον Alpha και το Alter, ενώ για κάποιο διάστημα εμφανιζόταν στο Blue Sky.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δείτε το εντυπωσιακό 10λεπτο βίντεο για το υποβρύχιο Musan στην Αγία Νάπα

Taste and Hospitality

Δεκαετία ’80: Αυτά τα παιχνίδια, μας έκαναν δώρο τα Χριστούγεννα, θυμάσαι;

Taste and Hospitality

Μια καπετάνισσα ρυμουλκού από τη Χαλκιδική, σε Κυπριακή ναυτιλιακή εταιρεία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!