Διοίκηση Πρόσωπα

David Noyes: Αναλαμβάνει τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου στο ΔΣ της Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει το διορισμό του David Noyes στη θέση του Μη Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η συγκεκριμένη ανάθεση καθηκόντων, η οποία έπεται της σημαντικής επενδυτικής συμφωνίας με τη Searchlight Capital Partners, μία από τις κορυφαίες στον κλάδο των ιδιωτικών επενδύσεων εταιρεία, πρόκειται να ενισχύσει περαιτέρω την εξέλιξη της Celestyal Cruises, καθώς και την αναπτυξιακή της στρατηγική,  με στόχο την ανάδειξη του brand της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και την αξιοποίηση της έως τώρα επιτυχίας της.

Celestyal Cruises quickly moves to expand deployment of fleet this Summer  with new “Legendary Archipelago” itinerary | TravelDailyNews International

Ο David Noyes διαθέτει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον ταξιδιωτικό κλάδο, έχοντας εργαστεί εκτενώς σε τομείς όπως οι αεροπορικές μεταφορές, η διαχείριση ταξιδίων και η κρουαζιέρα, κυρίως με την Carnival UK, όπου κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, αλλά και στις P&O Cruises και Cunard, όπου διετέλεσε Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων.

Επιπλέον, ο κος Noyes πρόκειται να συμβάλλει λόγω της ευρείας εμπειρίας και συμμετοχής του σε διοικητικά συμβούλια εταιρειών, καθώς επί του παρόντος εκτελεί χρέη Μη-Εκτελεστικού Προέδρου στη Grays of Cambridge (International) και Μη-Εκτελεστικού Διευθυντή στο Σιδηροδρομικό Δίκτυο (Network Rail) και στο Luton Airport Operations Ltd του Λονδίνου. Ακόμη, συμμετέχει στην εταιρική συμβουλευτική επιτροπή του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Teenage Cancer Trust». 

Ως Μη-Εκτελεστικός Πρόεδρος, ο κος Noyes θα ηγείται του διοικητικού συμβουλίου της Celestyal Cruises, ενώ θα παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση στην διοικητική ομάδα της εταιρείας, της οποίας επικεφαλής είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Κρις Θεοφιλίδης.

Celestyal Cruises: Μη εκτελεστικός πρόεδρος ο David Noyes

Σχολιάζοντας το διορισμό του, ο κ. David Noyes δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος της οικογένειας της Celestyal Cruises και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Κρις και την ομάδα του, καλωσορίζοντας ξανά τους επισκέπτες μας από αυτή την άνοιξη. Με την υποστήριξη της Searchlight Capital, είναι μία εξαιρετική στιγμή για να ενταχθώ στην ομάδα της Celestyal, καθώς ο απώτερος στόχος είναι η ανάδειξη της εταιρείας σε κορυφαίο ηγέτη της κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο, προσφέροντας αυθεντικές, βραβευμένες υπηρεσίες και εξατομικευμένες εμπειρίες στους επισκέπτες μας που προέρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, κ. Κρις Θεοφιλίδης προσέθεσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ο David εντάχθηκε πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου και είμαι βέβαιος πως η εμπειρία και οι ουσιαστικές του γνώσεις όσον αφορά στα ταξίδια και κυρίως την κρουαζιέρα θα αποδειχθούν ανεκτίμητες, καθώς εργαζόμαστε για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων για ανάπτυξη και ανανέωση του στόλου της εταιρείας.» 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μύκονος: Τόσα χρόνια καριέρας στα Lifestyle Media…και;

Taste and Hospitality

Ποιες οι απαραίτητες τεχνολογίες στα σύγχρονα ξενοδοχεία του 2022

Taste and Hospitality

Όταν ο Ζάκεμπεργκ, «εξόντωσε» τον «ταχυδρόμο»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!