Νέα Νεα της Αγορας

ΣΩΤΗΡΑ: Οι ιδιοκτήκτες οικοπέδων να καθαρίσουν τα οικόπεδα τους (Aνακοίνωση)

Δήμος Σωτήρας ειδοποιεί τους δημότες του ότι πρέπει να γίνει καθαρισμός των οικοπέδων.

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου αυτούσια: 

Ειδοποιούνται οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνα πρόσωπα οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων της περιοχής του Δήμου Σωτήρας να προβούν στον καθαρισμό και απομάκρυνση από τα οικόπεδά τους, όλων των χόρτων και άχρηστων αντικειμένων μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022. Η ευθύνη καθαρισμού βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη ή υπεύθυνο πρόσωπο, έστω και αν έχουν τοποθετηθεί άχρηστα υλικά από τρίτους.

Όσοι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνα πρόσωπα δεν μπορούν να μεριμνήσουν από μόνοι τους για καθαρισμό των οικοπέδων τους, μπορούν να αποταθούν στη Δημοτική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 23827822, με την ανάλογη χρέωση.

Μετά τις 31 Μαρτίου 2022, συνεργείο του Δήμου Σωτήρας θα καθαρίσει όλα τα οικόπεδα ή άλλους χώρους που δεν θα καθαριστούν και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες ή τα υπεύθυνα πρόσωπα. Στις περιπτώσεις αυτές θα ληφθούν όλα τα νόμιμα μέτρα για ανάκτηση των εξόδων, μη αποκλειομένων και των δικαστικών.

Η παρούσα ειδοποίηση θεωρείται και σαν προσωπική ειδοποίηση προς όλους τους πιο πάνω αναφερόμενους ιδιοκτήτες ή υπεύθυνα πρόσωπα και αποστέλλεται με βάση τον περί Δήμων Νόμο (Νόμος 111/85, άρθρο 91 και 92).

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοχοι εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, να τα μετακινήσουν σε επιτρεπόμενο χώρο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022, διαφορετικά συνεργείο του Δήμου θα προβεί στην μετακίνησή τους χωρίς καμία δέσμευση.

mc4wp_form id=”4426″]


Related posts

Kύπρος: Μετρούμε αντίστροφα με φόντο τη θάλασσα – Ετοιμάζονται τα ξενοδοχεία για το καλοκαίρι!

Μούτταλος…νεαρός έσπασε τζάμια μαγαζιού!

Taste and Hospitality

Μπαρ στο Μέριλαντ βρήκε λύση για την τήρηση των αποστάσεων

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!