Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Adnan Kazim: Η Emirates ξεκινά καθημερινές πτήσεις προς το Tel Aviv

Η Emirates, με σχετική ανακοίνωση, επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει καθημερινά δρομολόγια προς το Τελ Αβίβ από τις 23 Ιουνίου 2022. Οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδέψουν από και προς το Ντουμπάι στο Boeing 777-300ER τριών κατηγοριών, με οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 ανακλινόμενες θέσεις στην Διακεκριμένη Θέση και 304 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Ο Adnan Kazim, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Emirates δήλωσε: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε επιτέλους πελάτες στις πτήσεις μας από και προς το Τελ Αβίβ αυτό το καλοκαίρι και να τους προσφέρουμε ουσιαστική συνδεσιμότητα προς και μέσω του κόμβου μας στο Ντουμπάι, καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί λόγω COVID συνεχίζουν να χαλαρώνουν παγκοσμίως και περισσότερα σύνορα ανοίγουν. Πέρα από την τεράστια ζήτηση, το ντεμπούτο της Emirates στο Ισραήλ θα σημάνει περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες καθώς επιστρέφουν στους ουρανούς και περισσότερες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις να επισκεφθούν το Ντουμπάι και άλλες περιοχές από το εκτεταμένο δίκτυο μας με σχεδόν 130 προορισμούς, παράλληλα με τη χαρακτηριστική φιλοξενία μας και τη βραβευμένη εμπειρία μας».

1.2144277-1629596683

Επίσης είπε: «Η Emirates έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό και να ενισχύσει τους διμερείς δεσμούς μεταξύ των ΗΑΕ και του Ισραήλ. Είμαστε βέβαιοι ότι οι νέες υπηρεσίες μας θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας του Ισραήλ με πληθώρα παγκόσμιων προορισμών και ευχαριστούμε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ισραηλινές αρχές για τη συνεχή υποστήριξή τους ώστε να καταστεί δυνατή αυτή η υπηρεσία».

Η πρώτη πτήση που απογειώνεται στις 23 Ιουνίου θα εκτελείται ως EK931, και θα αναχωρεί στις 15:50 και θα φτάνει στο αεροδρόμιο Ben Gurion στις 18:00 τοπική ώρα. Η πτήση επιστροφής EK 932 θα αναχωρήσει από το Τελ Αβίβ στις 19:55 και θα φτάσει στο Ντουμπάι στις 23:59 (τοπική ώρα). Τα προγράμματα πτήσεων έχουν δημιουργηθεί για να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στο Ντουμπάι και βέλτιστες ευκαιρίες σύνδεσης με δημοφιλείς προορισμούς διακοπών όπως η Ταϊλάνδη, η Ινδία, οι Φιλιππίνες, οι Μαλδίβες, η Σρι Λάνκα και η Νότια Αφρική.

Το 2021, το Ισραήλ κατατάχθηκε ως μία από τις 20 κορυφαίες αγορές του Ντουμπάι, σύμφωνα με το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι, και αυτή η κατάταξη πρόκειται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο καθώς η πόλη συνεχίζει να υποδέχεται περισσότερους επισκέπτες το 2022 με τη συνεχώς διευρυνόμενη λίστα εμπειριών και ποικίλων προσφορών της.

Η νέα υπηρεσία προς το Τελ Αβίβ θα παρέχει επίσης χωρητικότητα 20 τόνων cargo σε κάθε πτήση, παρέχοντας κανάλια σε ισραηλινές επιχειρήσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις για εξαγωγή προϊόντων όπως φαρμακευτικά προϊόντα, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, φρούτα και λαχανικά και άλλα ευπαθή είδη. Οι πτήσεις αναμένεται επίσης να μεταφέρουν κατασκευαστικές πρώτες ύλες και εξαρτήματα, ημιαγωγούς και δέματα ηλεκτρονικού εμπορίου στο Ισραήλ.

Η Emirates έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο στη Μέση Ανατολή και αυτή τη στιγμή πετά σε 12 πόλεις σε όλη την περιοχή από το Ντουμπάι.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Συγκλονισμός: Έτσι θα λειτουργεί η Αγία Σοφία!

Taste and Hospitality

TUI: Θα “ξεπουλήσουν” τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι – Τεράστια ζήτηση για την Κρήτη

Taste and Hospitality

Λ. Κωστρίκης: Να μας εξηγήσουν οι Τ/κ τη λογική των πτήσεων από την Τουρκία (BINTEO)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!