Πρόσωπα Φιλοξενία

Γεωργία Βρανά: To κορίτσι που συναρπάζει με κάθε επαγγελματική της επιλογή (BINTEO/ΦΩΤΟ)

Την συνάντησα συμπωματικά σ’ ένα από τα οδοιπορικά που έκανα πρόσφατα. Μιλήσαμε λες και την γνώριζα καιρό. Είναι ένα συγκροτημένο άτομο, παρά την έκθεσή της στο κοινό, ένα γλυκό κορίτσι, που έχει σχέδια για το μέλλον, που εργάζεται σκληρά και δεν μασάει τα λόγια της. Γεωργία Βρανά: Είναι μόλις 36 χρόνων. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στην Νέα Υόρκη και στη συνέχεια μετακόμισε Αθήνα όπου έζησε εκεί τα τελευταία 13 χρόνια. Έκανε την πρακτική της στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου και μετά μπήκε στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, όπου ασχολήθηκε με το τραγούδι. Ταλέντο και τύχη την έφεραν δίπλα σε μεγάλα ονόματα όπως:  Nότη Σφακιανάκη, Πάολα, Γιάννη Πλούταρχο, Χρήστο Δάντη, Αντύπα, Πασχάλη Τερζή, Νίκο Βέρτη, Σταμάτη Γονίδη και άλλους πολλούς. Μέχρι σήμερα ζει από το τραγούδι ενώ τον τελευταίο ένα χρόνο ασχολείται και με τη τουριστική βιομηχανία. Εκεί την πετύχαμε και εμείς!

Μια προσωπικότητα  παρά το νεαρό της ηλικίας σου που έκανε πολλά Από τη δημοσιογραφία στο χώρο της μόδας στο τραγούδι και την τουριστική βιομηχανία. Από που πηγάζει όλος αυτός ο δυναμισμός ψυχής;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια σου. Πηγάζει από την αγάπη που έχω για τη ζωή γενικότερα. Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνομαι συνέχεια. Ότι νιώσω πως το αγαπώ και με κάνει χαρούμενη να ασχοληθώ, θα το κάνω. Έτσι ξεκίνησα και με το τραγούδι και με τη δημοσιογραφία και τώρα με τη τουριστική βιομηχανία.

Συζητήσαμε για τους influencer και σου έχω έκφραση την άποψη μουκαι διαφωνήσαμε σε κάποια σημεία! Μίλησε μου για αυτό τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο επιρροής και προώθησης προϊόντων ή και υπηρεσιών;

Αρχικά θέλω να σου πω πως δε θεωρώ καθόλου λάθος την προώθηση προϊόντων μέσο των λογαριασμών σου στο Instagram. Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα σου πω πως λάθος θεωρώ, όσους Influencers λένε «ναι» σε οτιδήποτε προϊόν που μπορεί να μην έχει καν σχέση με το χαρακτήρα τους και τη προσωπικότητα τους. Εμένα αν με παρακολουθήσεις (έστω και λίγο!) Instagram θα διαπιστώσεις ότι «τσαλακώνομαι», συνέχεια και έχω μια πολύ ωραία επαφή με τους ακόλουθους μου. Οτιδήποτε αναλάβω να διαφημίσω μέσα από τα social μου, θα βρω το τρόπο να είναι άμεσο και καθόλου κουραστικός ο τρόπος που θα τους το προωθήσω. Επίσης, να σουαποκαλύψω πως έχω πει σε πολλά προϊόντα όχι, όσα λεφτά και αν μου έχουν προσφέρει γιατί απλά αισθανόμουνα ότι ήταν κάτι που δε μου ταίριαζε στη προσωπικότητα μου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Καλλιτεχνικά ποια ήταν η στιγμή σταθμός που θεωρείς εσύ και πως ένοιωσες όταν μπήκες για πρώτη φορά σε στούντιο ηχογράφησης του πρώτου σου τραγουδιού ;

 Η στιγμή σταθμός για μένα ήταν ο Ιανουάριος του 2017 που μπήκα στο στούντιο και ηχογράφησα το πρώτο μου τραγούδι με τίτλο: «Μόνο εσύ» σε ντουέτο με τον γνωστό ράπερ BO.

Κεφάλαιο τουριστική βιομηχανία . Πως μπήκε στη ζωή σου το επάγγελμα σε αυτή την κατηγορία ;

Μεγάλωσα σ’ ένα σπίτι που και οι δυο μου γονείς δούλευαν πολλά χρόνια σε μεγάλα ξενοδοχεία. Όποτε μπορώ να σου πω ότι είχα λίγο και την επιρροή από τους γονείς. Όταν λοιπόν μπήκε στη ζωή μας η πανδημία και η διασκέδαση, το τραγούδι, η εστίαση, άρχιζαν να «πέφτουν συνεχώς», με όλα τα σκαμπανεβάσματα που γνωρίζεις και ζήσαμε, είπα να ασχοληθώ με την τουριστική βιομηχανία. Μάλιστα, να σου πω πως η μητέρα μου ήταν αυτή που με ώθησε να εμπλακώ πιο σοβαρά στον τομέα αυτό, επισημαίνοντας μου τα «καλά» που έχει αυτό το επάγγελμα.

Πως θα χαρακτήριζες την Κύπρο τουριστικά ;

Η Κύπρος όπως και η Ελλάδα αποτελούν ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό, τόσο για τη σύγχρονη τουριστική υποδομή που ραγδαία αναπτύχθηκε τις τελευταίες δύο δεκαετίες κυρίως στη χώρα μας. Οι σαγηνευτικές παραλίες, τα δροσερά δάση, τα όμορφα και ιστορικά τοπία, η ξεχωριστή γαστρονομία που έχουμε κάνουν την Κύπρο ξεχωριστή. Είμαστε τυχεροί που έχουμε ήλιο και ένα «κανονικό», καλοκαίρι χωρίς σκαμπανεβάσματα με ακραία καιρικά φαινόμενα. Από την άλλη θεωρώ πως έχουμε λίγο ακόμη δρόμο να διανύσουμε σ’ ότι αφορά την βελτίωση της τουριστικής ανάπτυξης στους τομείς του: θαλάσσιου, καταδυτικού, ιαματικού τουρισμού.

 Ποια πόλη λατρεύεις και γιατί ;

Λατρεύω το Πρωταρά. Θα με βρεις εκεί όλα τα καλοκαίρια. Ανταμείβει τον κάθε επισκέπτη του, αφού τα έχει όλα: θάλασσα, διασκέδαση, αλλά ταυτόχρονα και ηρεμία, γαλήνη, ξεκούραση και φυσικά φημισμένο φαγητό και ποτό.

Χαμογελαστή αυθεντική με μια «τρέλα» και τσαχπινιά. Ιδιαίτερα αγαπητή και από τα δυο φύλα και αυτό φαίνεται από τους «ακόλουθους» σου στα social. Θέλει «δουλειά» για να το καταφέρει αυτό ένας άνθρωπος  ή μήπως έχει να κάνει με τα βιώματα ή και το DNA;

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

(Είσαι τρελή, τέλος!). Σε ευχαριστώ, Νικόλ μου για τα υπέροχα λόγια σου. Νομίζω έχει να κάνει αρχικά με το πως με έχουν μεγαλώσει οι γονείς μου και φυσικά έχει να κάνει και με τα βιώματα που παίρνει ο καθένας από μας. Πλέον στα 36 μου και ζώντας στο εξωτερικό για πολλά χρόνια θεωρώ ότι είδαν πολλά τα μάτια μου. Έχω μάθει πια πως μπορώ να «συμπεριφερθώ» και πώς να αποκωδικοποιήσω όλες τις καταστάσεις που θα συναντήσω στο δρόμο μου.. Οι γυναίκες θεωρώ με έχουν αγαπήσει μέσα από την προβολή  μου στα social, γιατί όπως έχω πει, έχω μάθει να «τσαλακώνομαι», συνέχεια και να γίνομαι ένα μαζί με τους followers μου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ο νομάς σεφ που μαγειρεύει συνταγές 60.000 ετών!

Taste and Hospitality

Η «Σιβηρία» της Ελλάδας: Η πόλη με 7 μήνες χειμώνα & θερμοκρασία -30 βαθμούς

Taste and Hospitality

Αθλητικός τουρισμός στο Αβδελλερό: Πάμε για Paragliding

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!