Νέα Νεα της Αγορας

City of Dreams Mediterranean: Πλάνα λίγο πριν την ολοκλήρωση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της κατασκευής του και την έναρξη της λειτουργίας του, που τοποθετείται στο δεύτερο εξάμηνο του 2022, εισέρχεται το City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό. 

Το πολυθεματικό θέρετρο φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας εποχής για την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, καθιερώνοντας το νησί μας ως ένα διεθνή προορισμό για πολυτελή ψυχαγωγία και φιλοξενία, καθώς και για υψηλού επιπέδου επιχειρηματικό τουρισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η υλοποίηση του έργου συγκεκριμένα, αναμένεται να αναβαθμιστεί το τουριστικό προϊόν της Κύπρου καταπολεμώντας την εποχικότητα, καθότι θα δημιουργήσει χιλιάδες ευκαιρίες απασχόλησης και θα συμβάλει στην αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας, αποφέροντας πραγματικά και μακροχρόνια οφέλη στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία.  

Το City of Dreams Mediterranean θα διαθέτει ένα 14όροφο ξενοδοχείο 5 αστέρων με περισσότερα από 500 δωμάτια και σουίτες, συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους έκτασης περίπου 10,000 τ.μ., αθλητικές εγκαταστάσεις, υπαίθριο αμφιθέατρο, adventure park, χώρους εστίασης και πολυτελή καταστήματα. Εισάγοντας καινοτόμες εμπειρίες πολυτελείας στη χώρα, το πολυθεματικό θέρετρο, αναμένεται ότι θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.  

Το InBusinessNews εξασφάλισε και σας παρουσιάζει εντυπωσιακά πλάνα που λήφθηκαν από drone, τα οποία αποτυπώνουν την εξέλιξη της υλοποίησης των κατασκευαστικών έργων και δίνουν την εικόνα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το City of Dreams Mediterranean.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στο 50% η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής

Taste and Hospitality

Λειτουργία Συσκευαστηρίου Γεωργικών Προϊόντων

Taste and Hospitality

Λεμεσός: Δεν έχει καρναβάλι για φέτος

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!