Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Equiano Rum: Πρώτος διεθνής διαγωνισμός cocktail

Οι πολυβραβευμένοι δημιουργοί του πρώτου παγκοσμίως ρουμιού από την Αφρική & Καραϊβική, ανακοινώνουν τον πρώτο τους διεθνή διαγωνισμό cocktail.

Ο διαγωνισμός καλεί τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες λάτρεις του είδους, να δημιουργήσουν ένα μοναδικό cocktail εμπνευσμένο από την Αφρική ή/και την Καραϊβική, χρησιμοποιώντας τα πολυβραβευμένα τους προϊόντα Equiano Rum Original & Equiano Rum Light. Η έμπνευση μπορεί να αποτυπώνεται στο όνομα, στα υλικά, τη μέθοδο, την ιστορία πίσω από τη δημιουργία, την πηγή έμπνευσης ή και συνδυασμό των πιο πάνω.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από παγκοσμίου εμβέλειας ειδικούς καθώς και τον συνιδρυτή του Equiano και Global Brand Ambassador Ian Burrel. θα υπάρχουν βραβεία για όλους τους φιναλίστ, συμπεριλαμβανομένου χρηματικό έπαθλο £2,000 για το νικητή, Equiano ρούμι για όλο το χρόνο, τη δυνατότητα αναγνώρισης ανάμεσα στην παγκόσμια κοινότητα των bartender & mixologists, καθώς και παρουσία στο The Equiano Rum Co Cocktail Book set που θα κυκλοφορήσει το 2022 σε όλο τον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να καταθέσουν διαδικτυακά τη φωτογραφία της δημιουργίας τους καθώς και λεπτομέρειες του ‘Interesting Narrative’ της.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου 2022, 00:00 GMT

Περισσότερες  πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Competition – EQUIANO | MULTI AWARD WINNING AFRICAN & CARIBBEAN RUM (equianorum.com)

Το brand Equiano έχει λανσαριστεί πρόσφατα στην Κυπριακή αγορά από την εταιρία ACM Christofides, επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα στην Κύπρο, ενδυναμώνοντας σημαντικά το premium πορτφόλιο της εταιρίας. Μπορείτε να βρείτε το premium ρούμι Equiano σε επιλεγμένα bar, εστιατόρια και κάβες σε όλη την Κύπρο. Περισσότερες πληροφορίες στο 22679000 και στην ιστοσελίδα https://acm.com.cy/.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Νικητές Διαγωνισμού : Cupcakes για τους μικρούς μας φίλους

Taste and Hospitality

Το 1ο Φεστιβάλ Ντομάτας στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Ανοικτό διάλογο με τις επιχειρήσεις διοργανώνει το ΚΕΒΕ

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!