Εσωτερικοί Σχεδιασμοί Φιλοξενία

Το Wellem by The Unbound Collection του Hyatt στο Ντίσελντορφ (ΦΩΤΟΣ)

Εγκατεστημένο στη διάσημη συνοικία Andreas, το ξενοδοχείο Wellem σηματοδοτεί το πρώτο ξενοδοχείο στη Γερμανία για τη συλλογή The Unbound Collection της Hyatt.

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε το άνοιγμα του νεότερου πολυτελούς boutique ξενοδοχείου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο Wellem, μέρος της μάρκας The Unbound Collection της Hyatt.

Με 102 στούντιο και σουίτες, το ξενοδοχείο λειτουργούσε στο παρελθόν με την επωνυμία Hyatt House και βρίσκεται στην καρδιά της ιστορικής συνοικίας Andreas, λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη εμπορική λεωφόρο, το Königsallee και τον ποταμό Ρήνο.

Το άνοιγμα σηματοδοτεί το πρώτο ακίνητο υπό την επωνυμία The Unbound Collection της Hyatt σε γερμανόφωνες αγορές και το έβδομο ακίνητο που εντάσσεται στην ανεξάρτητη μάρκα συλλογής στην Ευρώπη.

Ο σχεδιασμός του Wellem αντικατοπτρίζει ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο στιλ σε συνδυασμό με μια σύγχρονη αναλαμπή, που συνδέει τους επισκέπτες τόσο με την ιστορική όσο και με τη μοντέρνα πλευρά του Ντίσελντορφ.

Η κατασκευή, που χτίστηκε το 1913, ήταν αρχικά ένα δικαστήριο και φιλοξενεί σημαντικά ιστορικά γεγονότα του 20ού αιώνα. Με την πάροδο των ετών, το κτίριο διατηρήθηκε με ακρίβεια, δημιουργώντας τώρα ένα προκλητικό περιβάλλον για τους επισκέπτες.

Τα 102 στούντιο και οι σουίτες στο The Wellem προσφέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με ηχεία Bluetooth και SuitePads που επιτρέπουν την εύκολη επικοινωνία με τη ρεσεψιόν. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ξεχωριστούς χώρους ύπνου και καθιστικού, με τις αποκλειστικές καλλιτεχνικές σουίτες του 5ου ορόφου που προσφέρουν πρόσβαση στη βεράντα του τελευταίου ορόφου. Το ξενοδοχείο διαθέτει τρία εστιατόρια, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μερικές από τις γαστρονομικές γερμανικές στιγμές ή να απολαύσουν τις γεύσεις και τις γεύσεις της Μεσογείου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μια σταλιά τόπος…με 52 μονοπάτια της φύσης και 1.908 είδη φυτών

Taste and Hospitality

Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας…σε οδηγεί στο πιο ειδυλλιακό μέρος – Elya Beach Luxury Suites

Καλοκαιρινός αέρας στο σπίτι μας εύκολα και οικονομικά (BINTEO)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!