Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Gabriella Galantis: Όλα τα νέα της Lufthansa για το φετινό καλοκαίρι

Ακριβώς 40 χρόνια πριν, στις 31 Μαρτίου 1982, ξεκίνησε η ιστορία της Lufthansa στην Κύπρο. Εκείνη την ημέρα, η πρώτη πτήση της Lufthansa απογειώθηκε από την Φρανκφούρτη με αεροσκάφος τύπου Boeing 727 με προορισμό το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η επιτυχημένη πορεία της Lufthansa στην Κύπρο. Η πτήση LH 614 ήταν προγραμματισμένη δυο φορές την εβδομάδα, έχοντας ως τελικό προορισμό το Αμμάν στην Ιορδανία. Δύο χρόνια μετά, η Lufthansa ξεκίνησε να πραγματοποιεί δυο πτήσεις την εβδομάδα με τελικό προορισμό την Λάρνακα. Το 1986, προστέθηκε και το δρομολόγιο Μόναχο – Λάρνακα, επεκτείνοντας έτσι την συνδεσιμότητα μεταξύ Κύπρου και Γερμανίας.

Δημοσιογραφική διάσκεψη της Lufthansa στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για τα  40χρονα της - ΝΕΑ ΚΥΠΡΟΣ

Σήμερα, το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας «φιλοξενεί» 5 αερομεταφορείς που ανήκουν στον Όμιλο Lufthansa, πραγματοποιώντας 56 αναχωρήσεις την εβδομάδα σε 12 προορισμούς στην δυτική Ευρώπη. Οι Lufthansa, SWISS, Edelweiss, Austrian Airlines και Eurowings – εκτελούν απευθείας πτήσεις συνδέοντας αφενός την Κύπρο με τον υπόλοιπο κόσμο και αφετέρου μεταφέροντας τουρίστες και ταξιδιώτες στην Κύπρο.

Ο Όμιλος Lufthansa ήδη αναπλήρωσε και αύξησε κατά 26% το πτητικό της πρόγραμμα στην Λάρνακα σε σύγκριση με το 2019”, ανέφερε η Gabriella Galantis, Ανώτερη Διευθύντρια Πωλήσεων Νότιας Ευρώπης του Ομίλου Lufthansa.

“Η Κύπρος είναι ένας εκ των κορυφαίων μας προορισμών αναψυχής και γνωρίζουμε τον ρόλο που διαδραματίζουμε για τον τουρισμό της Κύπρου και τους τουριστικούς πράκτορες. Με σχεδόν 10,000 προσφερόμενες θέσεις την εβδομάδα, συνεισφέρουμε στην διευκόλυνση της επιχειρηματικής κοινότητας της Κύπρου προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις χώρες του δικτιού μας παγκοσμίως.”

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports ανέφερε: “Σήμερα γιορτάζουμε ένα σημαντικό ορόσημο για την Lufthansa. Τα τελευταία 40 χρόνια η Lufthansa δραστηριοποιείται στην Κύπρο και έγινε ένας μακροχρόνιος και σημαντικός συνεργάτης των αεροδρομίων και της χώρας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια, το δίκτυο της Lufthansa θα συνεισφέρει περαιτέρω στην αναβάθμιση του τουριστικού τομέα στην Κύπρο.”

Η αεροπορική εταιρεία Lufthansa Airlines πραγματοποιεί πτήσεις με σύγχρονα και βιώσιμα αεροπλάνα. Ο Όμιλος Lufthansa αναζητά περισσότερες λύσεις για να μειώσει τις εκπομπές διοξείδιού του άνθρακα και εκπονεί ενέργειες για να παράγει περισσότερα βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα (Sustainable Aviation Fuel)  έχοντας ήδη αγοράσει καύσιμα προς ιδία χρήση αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων για την φετινή χρονιά. Όλοι οι επιβάτες μπορούν εύκολα να μηδενίσουν τους ρύπους τους κάνοντας κράτηση μέσω του προγράμματος Compensaid.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Absolut παρουσιάζει μια σειρά από σόδες και κοκτέιλ βότκας

Taste and Hospitality

Μελίνα Τραυλού: Νέα πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Κυπριακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο : Ιστορία , Μέθοδος παραγωγής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!