Νέα Νεα της Αγορας

Απολαύστε πλούσιους, εορταστικούς μπουφέδες στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Καιρός λοιπόν για ξεκούραση, μικρές αποδράσεις και οικογενειακές στιγμές. Σταθερή στις παραδόσεις, η Louis Hotels ετοίμασε για εσάς τα καλύτερα πακέτα διαμονής. Τα ξενοδοχεία της εταιρείας έχουν ήδη βάλει τα ανοιξιάτικα τους και αναμένουν τους επισκέπτες για τις πιο ευχάριστες πασχαλινές διακοπές!

Το γνωστό για τη ζεστή του φιλοξενία Louis Paphos Breeze ετοίμασε ένα πλήρες πακέτο που περιλαμβάνει παραδοσιακή σούπα τα μεσάνυχτα αμέσως μετά το «Χριστός Ανέστη», καθώς και πλούσιους μπουφέδες το μεσημέρι της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα, με άφθονες γεύσεις από τοπικά εδέσματα. Το οικογενειακό, τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Louis Phaethon Beach στην Πάφο θα σερβίρει παραδοσιακή μαγειρίτσα το βράδυ της Ανάστασης, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα προσφέρει πλούσιους μπουφέδες.

8 ξεχωριστά μενού σε ξενοδοχεία για το Πάσχα - www.olivemagazine.gr

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς την Κυριακή του Πάσχα στο οικογενειακό ξενοδοχείο Louis Imperial Beach στην Πάφο το πασχαλινό γεύμα θα συνοδεύεται από παραδοσιακούς ελληνικούς και κυπριακούς χορούς, ενώ στο Louis Ledra Beach στην Πάφο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστά εορταστικά εδέσματα.

Το Louis St. Elias Resort θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του στον Πρωταρά με παραδοσιακή σούπα μετά την πρώτη Ανάσταση, φλαούνες αλλά και κόκκινα αυγά για τσούγκρισμα!

Τέλος αν σκέφτεστε ένα πιο ήσυχο Πάσχα με το ταίρι σας, στα πεντάστερα The Ivi Mare designed for adults στην Πάφο και The Royal Apollonia στη Λεμεσό οι επισκέπτες θα γιορτάσουν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα με τους πιο πλούσιους εορταστικούς μπουφέδες. Το The King Jason Paphos, που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, θα προσφέρει πασχαλινό γεύμα το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ το δείπνο της ίδιας μέρας θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική.

Απολαύστε αξέχαστες γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους σας, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις στις διαμονές σας στα ξενοδοχεία της Louis Hotels! Κάντε άμεσα τις κρατήσεις σας από την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα της Louis Hotels και με την δωρεάν εγγραφή σας στο νέο πρόγραμμα πιστότητας My LH Club και λάβετε επιπρόσθετη έκπτωση 5-10% μαζί με άλλα οφέλη!

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γαλλία: Σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα η παραγωγή κρασιού

Taste and Hospitality

Η Cyprus Airways σας ταξιδεύει στη Μάλτα

Taste and Hospitality

Γάμοι: Θέλουν πίστα και επέκταση κέρφιου με προσκλητήριο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!