Διοίκηση Νέα Τάσεις

«Σεισμός» κρατήσεων για τα ελληνικά Airbnb

«Τι θα είχε συμβεί άραγε αν δεν είχαν εισβάλει οι Ρώσοι στην Ουκρανία;» είναι το ερώτημα που βασανίζει όσους πήραν στα χέρια τους τις μετρήσεις της AirDNA, οι οποίες ξεπέρασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις για την “αναθέρμανση” της αγοράς των βραχυχρόνιων μισθώσεων στην Ελλάδα, μετά από την περιπέτεια της πανδημίας.

Τα στοιχεία δείχνουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Φεβρουάριος “έκλεισε” με την Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης ως προς τις κρατήσεις ακινήτων Airbnb όχι μόνο για την Άνοιξη αλλά και για το καλοκαίρι! Σύμφωνα με τα δεδομένα, που επεξεργάστηκε το εξειδικευμένο BNBnews, η Ελλάδα είχε αύξηση στις καλοκαιρινές κρατήσεις κατά 232% σε σχέση με πέρσι, ενώ με απόσταση ακολουθούν στις μετρήσεις η Πορτογαλία (+196%) και η Κροατία (+151%).

Η αλήθεια είναι ότι ο πόλεμος έχει αλλάξει τα δεδομένα, τόσο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις όσο και για τα κλασικά καταλύματα, ωστόσο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει όταν σιγήσουν τα όπλα και αποτυπωθεί το μέγεθος της ζημιάς στις οικονομίες της Ευρώπης, λόγω του ράλι τιμών στην Ενέργεια και τις πρώτες ύλες, όπως αναφέρει το economistas.gr.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Για πόσα «αργύρια» πουλάτε το «χώμα που περπάτησα»;

Υπεραγορές VS Περίπτερα: Η «μάχη» της Κυριακής, τα «καρφώματα» και οι περιπολίες…

Ανανεωμένο επανέρχεται στην Έγκωμη το Hilton Nicosia

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!