Παρουσίαση Φιλοξενία

Iωάννης Σωτηρίου – Με θέα τον ορίζοντα της πόλης, Enastron View Hotel (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Σωτηρίου Ιωάννης : Ετών 40. Γεννήθηκε και κατοικεί με την οικογένεια του στην Καστοριά. Μετά το τέλος των σπουδών  του στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας δραστηριοποιείτε επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού. Είναι το πρώτο άτομο που συναντάω στο Enastron View Hotel  4*. Ο τομέας της φιλοξενίας είναι από τους πιο αναπτυσσόμενους κλάδους παγκοσμίως και ο ανταγωνισμός και ο ρυθμός της αλλαγής στον κλάδο αυτό έχουν αυξηθεί σημαντικά, αναγκάζοντας τους ξενοδοχειακούς οργανισμούς να προσαρμόσουν τις δραστηριότητές τους για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Η διακριτική κομψότητα, η άνεση, τα ευρύχωρα δωμάτια, το εξαιρετικό service, αλλά και η ευγένεια του ανθρώπινου δυναμικού του ξενοδοχείου το καθιστούν ιδανική επιλογή διαμονής σ’ένα θέρετρο περίπου 4χλμ από το κέντρο της Καστοριάς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ποια η ιστορία του Enastron View Hotel;

Το υπέροχο φυσικό κάλλος, η   μεγάλη  πολιτιστική κληρονομιά και παράδοση,  η ποιότητα ζωής  και οι ιδανικοί  ήρεμοι ρυθμοί της Καστοριάς συνέθεσαν και ενέπνευσαν την ιδέα για την δημιουργία του Enastron View Hotel  4*. Με σκοπό την αποτύπωση ενός γλυκού  χαμόγελου στα χείλη των επισκεπτών μας καθώς αναπολούν τις στιγμές στο Enastron View Hotel  4*  και στην Καστοριά μας συνεχίζουμε για 12η χρονιά και περιμένουμε να υποδεχτούμε τους ταξιδιώτες με την ίδια προσμονή και δίψα για  προσφορά ζεστής φιλοξενίας όπως και στο ξεκίνημα μας.

Πως θα περιγράφατε τον σύγχρονο ταξιδιώτη και τα αιτήματά του;

Ο σύγχρονος ταξιδιώτης δίνει έμφαση στην  ευκολία της μετακίνησης και στην  ποιότητα όσον αφορά στις κύριες και βασικές  υπηρεσίες κατά την διαμονή του καθώς επίσης και στις δραστηριότητες  χαλάρωσης στην φύση χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά υπηρεσίες ομορφιάς- spa -διασκέδασης .Ένα ήρεμο περιβάλλον, ένας ευχάριστος ύπνος  ένα ποιοτικό πρωινό και μια βόλτα με ποδήλατο δίπλα στην λίμνη ή ένας περίπατος στο δάσος  έχουν σαν αποτέλεσμα έναν ευχαριστημένο ταξιδιώτη.

Enastron View - Καστοριά

Είναι ένα ξενοδοχείο με αισθητική ταυτότητα και ιδιαίτερη έμφαση στην περιβαλλοντική δράση. Αυτή είναι και η ταυτότητα να φανταστώ που θέλετε να έχετε ως εταιρία.

Ο σεβασμός και η  προστασία του περιβάλλοντος είναι μια βασική αρχή του ξενοδοχείου μας  , πόσο μάλλον όταν δραστηριοποιούμαστε σε ένα πλούσιο και σε μεγάλο βαθμό παρθένο φυσικό περιβάλλον . Εναρμόνιση του χώρου με το φυσικό περιβάλλον,  εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων, μείωση της σπατάλης τροφίμων , διαχείριση ελαίων , εκμετάλλευση όμβριων υδάτων , ανακύκλωση των απορριμμάτων είναι κάποιες από τις ενέργειες στις οποίες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο Enastron View Hotel 4*.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που  αντιμετωπίσατε ως ξενοδόχος;

Κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση των 12 χρόνων ,  θα έλεγα ότι η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να μπορούμε να ανταποκριθούμε  στις απαιτήσεις των επισκεπτών μας, να διατηρήσουμε την αληθινή φιλοξενία , τον σεβασμό και τον επαγγελματισμό  απέναντι στου ανθρώπους που μας επιλέγουν  .Να διατηρήσουμε  όλα αυτά τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που αποτελούν το Enastron View Hotel 4*.

ᐅ MagicStay ✨ Enastron View Hotel 4 stars Kastoria 5AOC5B0N

Πληροφορίες

Το Enastron View Hotel 4*  βρίσκεται στην ιδανικότερη  τοποθεσία της Καστοριάς στην  αγκαλιά ενός μαγευτικού φυσικού περιβάλλοντος με πανοραμική θέα την πόλη και την λίμνη της.  Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από απλότητα,  διακριτική πολυτέλεια παρέχοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των επισκεπτών και  την καλύτερη θέα της πόλης.

Enastron View Hotel-Kastoria Updated 2022 Room Price-Reviews & Deals |  Trip.com
Enastron View Hotel – view like a dream……

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Συρία: «Ξεθωριασμένο οδοιπορικό»…μένουν οι εικόνες να μαρτυρούν την τελειότητα αυτού του πολιτισμού (ΒΙΝΤΕΟ)

Savino Rock Bar: Ο «Μούλος» ετοιμάζει να ροκάρει και πάλι! (AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Όμοδος: Η οινοποιία στην τεχνική εκπαίδευση

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!