Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

«Mr & Mrs Bubble»: Σόου με σαπουνόφουσκες για μικρούς και μεγάλους

Ένα φαντασμαγορικό σόου με χιλιάδες σαπουνόφουσκες μικρές και μεγάλες που κάνουν όλα τα παιδιά να ενθουσιαστούν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Ένα πραγματικά ξεχωριστό θέαμα, που συνδυάζει τσίρκο και θέατρο του δρόμου, προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους μία εμπειρία χαράς και τέχνης. Μοναδικές εφευρέσεις που εισήγαγαν πρώτοι παγκοσμίως οι Mr and Mrs Bubble, παρουσιάζονται στις παραστάσεις και στα εργαστήριά τους. Έδρα τους αποτελεί ο χειροποίητος «Τεχνοχώρος Φάμπρικα» στο κέντρο της Αθήνας, όμως μπορούμε να τους συναντήσουμε ξαφνικά στους δρόμους, στις γειτονιές και στις γιορτές, να σκορπούν χαρά και… μπουρμπουλήθρες!

Ιστορία…

Το 2012 η Πολυδραστική Ομάδα Τέχνης Fabrica Athens φέρνει πρώτη στην Ελλάδα το Bubble performing, με τη θεαματική παράσταση με σαπουνόφουσκες Mr And Mrs Bubble-The Show. Το διαδραστικό Bubble Show γεννήθηκε μέσα από τη θεατρική έρευνα, η οποία οδήγησε το καλλιτεχνικό ζευγάρι στο επιστημονικό πεδίο που ασχολείται με τη σαπουνόφουσκα, τη «Bubbleology».

Η δουλειά των Mr and Mrs Bubble εξελίσσεται διαρκώς, με πειραματισμούς που ανανεώνουν συνεχώς την μοναδική στο είδος της παράσταση τσιρκοθεάτρου με φούσκες, καθώς και το πλήθος δρώμενων που διαθέτουν.

Οι δράσεις των Mr and Mrs Bubble έχουν παρουσιαστεί σε ποικίλες ιδιωτικές και δημόσιες εκδηλώσεις σε Ελλάδα, Ν. Κορέα, Ιαπωνία, Ινδία, Γερμανία, Ιταλία, Π.Γ.Δ.Μ. και Κύπρο. Επίσης, εκτός από την παράσταση Mr and Mrs Bubble-The Show, η ομάδα διαθέτει στη βαλίτσα της διαφορετικών κατηγοριών παραστάσεις, δρώμενα και εκπαιδευτικές δράσεις για όλες τις ηλικίες, ενώ αναλαμβάνει την διοργάνωση και την καλλιτεχνική επιμέλεια θεαμάτων και δράσεων μεγαλύτερης εμβέλειας σε όλο τον κόσμο.

Οι Mr and Mrs Bubble είναι οι Φάνης Κατέχος και Giovanna Michailidi-Sarti.

1 Μαϊου, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφος
Παραστάσεις στις: 15:30 & 17:30

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Διαγωνισμός: Πώς να κερδίσεις Premium Whiskey

Taste and Hospitality

Νικητής Διαγωνισμού: Κερδίστε μία μονοήμερη διανυκτέρευση στο χωριό Λόφου για 2 άτομα!

Taste and Hospitality

Colors Cafe του Four Seasons…ένα σοκολατένιο ταξίδι ξεκινά

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!