Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Έτοιμοι…Ταξίδι 2022 (Φωτορεπορτάζ)

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου – ACTA σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών Display Art Plc που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της έκθεσης, σας πληροφορεί ότι φέτος για 23η χρονιά διοργανώνεται η Τουριστική Έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2022» από τις 29 Απριλίου μέχρι την 1η Μαΐου στους Χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία.

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που οργανώνονται στην Κύπρο και προσελκύει πάνω από 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση στους ταξιδιώτες που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο και το εξωτερικό, καθώς και ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα από τους εκθέτες που συμμετέχουν στην έκθεση που περιλαμβάνουν τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού, Ταξιδιωτικούς Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Θέρετρα, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι από Ελλάδα, Διεθνείς Συμμετοχές και πολλούς άλλους.

Τα εγκαίνια τέλεσαν από κοινού ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σάββας Περδίος και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο, κ. Ιωάννης Παπαμελετίου σήμερα Παρασκευή (29/04) στις 5:00 μ.μ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Mονοπάτι Ακρωτήρι Άσπρο @ Πισσούρι

Taste and Hospitality

Παρακολουθήστε Ζωντανά τη διαδικτυακή παράσταση: «Κοίτα γύρω, ο πολιτισμός φωνάζει»

Taste and Hospitality

Στην Κύπρο η διεξαγωγή του Διαγωνισμού Οινοχόων ASI

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!