Νέα Νεα της Αγορας

Σε εφαρμογή το Σχέδιο επιχορήγησης αδειών εργοδοτουμένων για το 2022

Την έναρξη της εφαρμογής του Σχεδίου Επιχορήγησης Αδειών Εργοδοτουμένων για επιχορήγηση της διαμονής και διατροφής εργοδοτουμένων και των εξαρτώμενών τους σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τηλλυρίας για το 2022, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, το Σχέδιο θα εφαρμοστεί κατά την περίοδο από τις 3 Ιουλίου 2022 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και θα παρέχεται επιχορήγηση για 5 διανυκτερεύσεις, από Κυριακή σε Παρασκευή και το ποσό που θα διατεθεί από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών για την υλοποίηση του Σχεδίου κατά το 2022 ανέρχεται σε €923.000.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το έντυπο αίτησης για συμμετοχή στο Σχέδιο από τα Επαρχιακά Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και την ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων www.mlsi.gov.cy/sid . Μαζί με το έντυπο αίτησης διατίθεται κατάλογος με τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο Σχέδιο, καθώς και σχετική πληροφόρηση.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή θα πρέπει να υποβληθούν δεόντως συμπληρωμένες μέχρι και την Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 στα Επαρχιακά Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ).

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λεύκαρα: Σε λειτουργία το ξενοδοχείο «Αγορά» εντός του ’21

Taste and Hospitality

Στήριξη τουρισμού μέχρι το τέλος Ιουνίου

Taste and Hospitality

Cyprus Casinos ‘C2’: Μόνοδρομος οι συνεργασίες για ισχυροποίηση του τουρισμού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!