Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Webby Award winner ξανά η Ogilvy Greece με τη Lacta

Η μικρού μήκους ταινία της Lacta «Μη με αφήσεις ποτέ» που δημιούργησε η Ogilvy κέρδισε το βραβείο κοινού της κατηγορίας Video / Corporate Social Responsibility, στα 26α ετήσια Webby Awards. Το ίδιο έργο, απέσπασε και τον τίτλο Honoree στην κατηγορία Public Service & Activism.

Τα Webby Awards απονέμονται κάθε χρόνο από την International Academy of Digital Arts and Sciences τιμώντας τα καλύτερα έργα του Internet. Στα φετινά Webby πάνω από 14.000 έργα κατατέθηκαν σαν συμμετοχές, από περισσότερες από 70 χώρες. Τα πέντε υποψήφια έργα της κάθε κατηγορίας, ψηφίστηκαν και από τους χρήστες του Internet σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια ψήφους.

Στους φετινούς νικητές συγκαταλέγονται η Drew Barrymore, ο Adam Scott για την σειρά της Apple TV+ Severance, η σειρά Ted Lasso, όπως επίσης η Billie Eilish, ο Trevor Noah, ο Tony Hawk, οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Jon Stewart, Kareem Abdul-Jabbar, αλλά και οι εφευρέτες των NFTs, Anil Dash και Kevin McCoy που θα τιμηθούν με το βραβείο lifetime achievement.

Υπενθυμίζεται ότι η Ogilvy έχει κερδίσει ξανά βραβείο Webby το 2016, για την ταινία της Lacta «Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο». Και τα δύο έργα έχουν πραγματοποιηθεί σε παραγωγή της Foss Productions.

Η τελετή απονομής των φετινών Webby Awards θα γίνει στις 16 Μαΐου στη Νέα Υόρκη.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΣΤΕΚ: Ζητά άρση της απαγόρευσης διαμονής Κυπρίων σε ξενοδοχεία

Taste and Hospitality

Στα ορεινά πάνε οι Κύπριοι το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου -Πληρότητα στο 100%

Taste and Hospitality

Πάμε για lockdown; – Διάγγελμα στις 8.30 – Η νομική πτυχή του μέτρου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!