Γεύσεις Ποτά

Η Tesla έχει τη δική της τεκίλα με άρωμα ξηρών φρούτων και παλαίωση 15 μηνών

Η Teslaquila ξεκίνησε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, το 2020, τότε που ο κόσμος εν μέσω πανδημίας αναζητούσε τρόπους να σπαταλήσει χρόνο και “έκαιγε” φαιά ουσία. O Elon Musk που προφανώς διαθέτει άφθονη από αυτή (τη φαιά ουσία) μετέτρεψε σε πραγματικότητα ένα αστείο και λάνσαρε μια τεκίλα με την υπογραφή της Tesla.

Το προϊόν έγινε αμέσως talk of the town καθώς το μπουκάλι σε σχήμα κεραυνού τραβά τα βλέμματα σαν μαγνήτης και σύντομα έγινε και sold out καθώς τα 250 δολάρια που κόστιζε τότε, δημιούργησαν στον Musk την ανάγκη να επιβάλει περιορισμό στις παραγγελίες μέχρι δύο μπουκάλια.

Πρόσφατα η Teslaquila βγήκε ξανά στο online κατάστημα της Tesla, καθώς είχαν απομείνει ελάχιστα από τα 420 μπουκάλια που κυκλοφόρησαν. Το ενδιαφέρον είναι πως, όπως και άλλα πράγματα που έχει κάνει ο Elon Musk στην επιχειρηματική του πορεία και πολύ σοβαρότερα, έτσι και αυτό είχε μια ακολουθία που είναι η εξής: Σχεδιάζουμε και ανακοινώνουμε άμεσα, προωθούμε και “γκρεμίζουμε” το internet και μετά περιμένουμε και συνεχίζουμε να περιμένουμε μέχρι το τελικό προιόν.

Στην περίπτωση της Τεκίλας Tesla βέβαια το “περίμενε” δεν είναι και τόσο κακό, καθώς το ποτό απαιτεί και μια παλαίωση. Η συγκεκριμένη φτιάχνεται από την Nosotros Tequila στην Καλιφόρνια, προέρχεται όμως από αγαύη που καλλιεργείται σε χωράφια του Jalisco. Αυτό δεν είναι άσχετο γιατί το Jalisco είναι μια από τις πέντε πολιτείες του Μεξικού, όπου επιτρέπεται να φτιάχνεται η τεκίλα.

Η Τεκίλα Tesla είναι παλαιωμένη 15 μήνες σε βαρέλια από γαλλικό δρυ. Έχει άρωμα ξηρών φρούτων, με ελαφρά εσάνς βανίλιας και ισορροπημένη αίσθηση κανέλας και πιπεριού. η συσκευασία που τώρα (αν έχει μείνει καμία ακόμη) κοστίζει 420 δολάρια, περιλαμβάνει βάση για τον κεραυνό των 750ml και δύο σφηνοπότηρα με τη βάση τους η οποία έχει τυπωμένο το λογότυπο της Tesla.

Η ποσότητα των 420 κομματιών για την συλλεκτική έκδοση, προφανέστατα δεν είναι τυχαία και όποιος ξέρει, ξέρει, ενώ το γεγονός πως μια εταιρεία αυτοκινήτων λανσάρει αλκοολούχο ποτό, επίσης θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους να προκαλέσεις, κάτι στο οποίο ο Elon Musk δεν δυσκολεύτηκε και ποτέ.  

Εκτός αν είναι πανούργο σχέδιο του δαιμόνιου entrepreneur να προωθήσει την αυτόνομη οδήγηση. Εσύ μην πέσεις στην παγίδα: μέχρι να αρχίσουν να πηγαίνουν μόνα τους τα αυτοκίνητά μας, είτε οδηγούμε, είτε πίνουμε. Ποτέ και τα δύο μαζί.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Είναι όντως σοκολάτα η…λευκή σοκολάτα;

Taste and Hospitality

Daiquiri: Ένα κοκτέιλ με άρωμα Καραϊβικής

Taste and Hospitality

Μακαρονάδα με λαχταριστή, κρεμώδη σάλτσα από ψητά καρότα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!