Νέα Νεα της Αγορας

Aναστολή του Safe Pass σε κέντρα διασκέδασης και όχι μόνο από τις 15 Μαΐου

Την αναστολή του μέτρου υποχρεωτικής επίδειξης Safe Pass σε κέντρα διασκέδασης, μουσικοχορευτικά κέντρα και εκδηλώσεις, περιλαμβανομένων γάμων και βαπτίσεων, από τις 15 Μαΐου, αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ταυτόχρονα, από τις 15 Μαΐου 2022, όπως επιτρέπονται οι επισκέψεις σε ασθενείς σε δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτήρια με μέγιστο αριθμό τα 2 άτομα ανά ημέρα, με την προσκόμιση τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) ισχύος 24 ωρών (1 άτομο ανά επίσκεψη).

Ανακοινώνοντας τις αποφάσεις, ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα ανέφερε πως η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας εξακολουθεί να βελτιώνεται, με αισθητή μείωση, τόσο στον αριθμό κρουσμάτων όσο και στον αριθμό νοσηλευόμενων στα νοσηλευτήρια.

«Η βελτίωση αυτή στους επιδημιολογικούς δείχτες μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε περαιτέρω χαλαρώσεις, αξιολογώντας καθημερινά τα επιστημονικά δεδομένα για την λήψη προσεκτικών και στοχευμένων αποφάσεων», υπέδειξε ο υπουργός Υγείας.

«Η συλλογική και ατομική ευθύνη», κατέληξε, «έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, και γι’ αυτό, θέλω να τονίσω για ακόμη μια φορά πως οι θετικές εξελίξεις δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να οδηγήσουν σε εφησυχασμό και μη τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας. Εξακολουθούμε να φοράμε τη μάσκα μας, και να κρατάμε τις σωστές αποστάσεις, για να διασφαλίσουμε την υγεία τόσο του καθενός από μας προσωπικά, όσο και των αγαπημένων μας προσώπων».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Happy Hour Day

Taste and Hospitality

«Εν να πιω ΜΟΝΟ ΜΙΑ μπύρα»…Οι επικές ατάκες των Κυπρίων πριν…και μετά το μεθύσι

Taste and Hospitality

Χάρης Λοϊζίδης: Η έλλειψη προσωπικού μαστίζει τον ξενοδοχειακό κλάδο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!