Γεύσεις Συμβουλές από τους Ειδικούς

Οι καλοί τρόποι δεν πρέπει να πηγαίνουν ποτέ διακοπές! Το σαβουάρ βιβρ της παραλίας

Οι καλοί τρόποι δεν πρέπει να πηγαίνουν ποτέ διακοπές, είναι καλό να τους κουβαλάμε μαζί μας στις διακοπές είτε βρισκόμαστε στην παραλία είτε σε κάποια πολυσύχναστη πισίνα! Δυστυχώς η κακή συμπεριφορά κάποιων είναι πάντα εκεί να παραμονεύει ,έτοιμη να εμφανιστεί τη στιγμή που είσαι έτοιμος να χαλαρώσεις και να γευθείς τις μοναδικές στιγμές που θέλεις να περάσεις με τον ήλιο παρέα!

Έχει συμβεί θα έλεγα σε όλους να  πάνε στην παραλία ή στην πισίνα και ο διπλανός τους να έχει αφήσει ανοιχτό το τηλέφωνο το οποίο χτυπάει ακατάπαυστα ενώ εκείνος κολυμπάει με τις ώρες και εσείς απλά προσπαθείτε να πάρετε έναν υπνάκο ή να διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο ή τέλος πάντων απλά να μην κάνετε τίποτα!

Το καλύτερο έρχεται όταν γυρίζει και αρχίζει να απαντά σε όλες αυτές τις κλείσεις που έλαβε και φυσικά με δυνατή φωνή τόσο που θα μπορούσε να συμμετέχει στη συζήτηση ακόμα και η κυρία που δουλεύει στο μπαρ!

Τα παιδιά φυσικά! Είναι χαριτωμένα και αξιαγάπητα δεν μπορώ να πω όχι όμως όταν είναι ανεξέλεγκτα !Αυτά πολύ καλά κάνουν και παίζουν και ουρλιάζουν και χαίρονται που είναι στην παραλία…Θα αναρωτιέστε φυσικά που είναι οι γονείς; ε, λοιπόν αν γυρίσετε να τους ψάξετε θα δείτε απλά ότι μιλάνε στο τηλέφωνο ή θα τα παρατηρούν από κάποια απόσταση χωρίς να ενδιαφέρονται αν ενοχλούν τους διπλανούς!

Ο πιστός φίλος μας φίλος φυσικά ,ο καλός μας σκυλάκος ,είναι αλήθεια ότι θέλουμε να τον έχουμε πάντα μαζί μας αλλά πολλά άτομα μπορεί να φοβούνται ή να μην θέλουν να βλέπουν ένα σκυλάκο να γυρίζει ανεξέλεγκτα στην παραλία ή να μπαίνει στο νερό της πισίνας ή της θάλασσας! Ναι και αγαπάμε τα ζώα αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε και τους άλλους που μπορεί να ενοχλούνται.Όχι;

Τα σκουπίδια και τα αποτσίγαρα είναι επισης ένα σημαντικό θέμα, που μπορεί να χαλάσει την ηρεμία και την αισθητική μας. Είναι πολύ ωραίο να νιώθεις ελεύθερος στη φύση αλλά πολύ άσχημο να βρομίζεις τους κοινούς χώρους και να μην υπάρχει η παραμικρή ευαισθησία να μαζέψεις τουλάχιστον αυτά που έχεις κάνει εσύ ,δε μιλάω για των άλλων!

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε πως ότι εμάς μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα και ελεύθερα δε σημαίνει ότι το ευχαριστιούνται και οι άλλοι! Ίσως στο σπίτι μας να μπορούμε  να συμπεριφερόμαστε όπως θέλουμε όταν όμως βρισκόμαστε σε δημόσιους χώρους είναι σημαντικό να σεβόμαστε και την ελευθερία των άλλων!

Τα κοπέλια της παραλίας

Ο «ρακετοπαίχτης»

Βρίσκεις ελεύθερη ξαπλώστρα ή καβατζάρεις σκιά κάτω από αρμυρίκια. Στρώνεις ψάθες και πετσετούλες και αλείφεσαι με αντηλιακά ολούθε. Παίρνεις μυρωδιά αρμύρας από το κύμα που σκάει στα ποδαράκια σου. Κι εκείνη τη στιγμή της απόλυτης ευτυχίας, ένα μπαλάκι προσγειώνεται στην κεφάλα σου, γιατί το είδος των ρακετοπαιχτών, θα σε βρει κι αυτό το καλοκαίρι, όπου κι αν πας να βουτήξεις. Πέρα από το εκνευριστικό τάκα τάκα, έχεις να αντιμετωπίσεις την άμμο που θα βομβαρδίσει την πετσέτα σου, τα ιπτάμενα μπαλάκια αλλά και τις κραυγές ικανοποίησης κάθε φορά που το ντούο ρακέτα σπάει το ρεκόρ του. Μάθετε τένις κι αφήκετε μας ήσυχους μια χρονιά.

Ο «κασετοφωνάκιας»

Ο κασετοφωνάκιας τα έχει συνήθως τα χρονάκια του και την ξεροκεφαλιά του μιας και δεν έχει ακούσει τις συμβουλές φίλων και γνωστών περί χρήσης ακουστικών. Αντίθετα έτσι στα ξεκούδουνα δυναμώνει την ένταση στο γεμάτο παράσιτα παλιό κασετοφωνάκι του, για να ακούσει όλη η παραλία την Ελένη Φουρέιρα με βρογχίτιδα.

Ο «creepy πέφτουλας»

Πέφτουλες υπάρχουν δυστυχώς πολλοί, ωστόσο στην παραλία θα συναντήσεις κάποιους από τους πιο creepy του είδους. Απροσδιορίστου ηλικίας για κάποιο λόγο, μπορεί να είναι 38 και να φαίνεται 58 και τούμπαλιν. Έχει μια αδυναμία στα κόκκινα speedo μαγιό και στις άβολες γυμναστικές επιδείξεις στην παραλία. Θα πλησιάσει την ανυποψίαστη κοπέλα, ρίχνοντας την ατάκα κόλαφο «από πότε οι γοργόνες βγαίνουν στη στεριά» λέγοντας συγχρόνως ότι κι ο ίδιος έχει σφιχτό δέρμα γιατί είναι χειμερινός κολυμβητής. Κουβαλά έξτρα λάδια κι αντηλιακά just in case και κάνει απλωτές στη θάλασσα, γιατί νομίζει πως έχει κοινό.

Με πληροφορίες:in2life

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Φασολάκι με γλυκοκόλοκο, βραστό

Taste and Hospitality

Mαρμελάδα σύκο με 3 υλικά και χωρίς ζάχαρη

Taste and Hospitality

Λικέρ τριαντάφυλλο – Συνταγή

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!