Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Παράταση της προθεσμίας για τα Βραβεία Εβδομάδας Μάρκετινγκ

Τα Βραβεία γιορτάζουν την πιο αποτελεσματική δουλειά του κλάδου, από τη στρατηγική μέχρι την εκτέλεση, που κρίνονται από μια κριτική επιτροπή 50 ατόμων από τους πιο σεβαστούς επιχειρηματίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η προθεσμία για τα Βραβεία Εβδομάδας Μάρκετινγκ παρατάθηκε έως τις 8 Ιουνίου.

Τα Βραβεία, που χρηματοδοτούνται από το The Ozone Project, γιορτάζουν την πιο αποτελεσματική, δημιουργική και καινοτόμο δουλειά στον κλάδο. Οι επωνυμίες, οι αντιπροσωπείες, οι εταιρείες δημοσίων σχέσεων και οι εταιρείες τεχνολογίας ανάλυσης και μάρκετινγκ καλούνται να υποβάλουν τις εργασίες τους. Τα βραβεία καλύπτουν κάθε πτυχή του μάρκετινγκ, από τη στρατηγική μέχρι την εκτέλεση.

Φέτος, οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν μια κριτική επιτροπή με περισσότερους από 50 CMOs και ειδικούς από μερικούς από τους μεγαλύτερους και πιο καινοτόμους οργανισμούς μάρκετινγκ.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των κριτών εδώ.

Όλοι οι συμμετέχοντες υπόκεινται σε αυστηρή διαδικασία εισόδου . Για κάθε κατηγορία, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απεικονίσουν τα επιτεύγματα σε σχέση με τους επιχειρηματικούς στόχους και να δείξουν πώς η δραστηριότητα εξυπηρετεί τη στρατηγική.

Η επιτυχία θα γιορταστεί ευρέως, με τους νικητές να εμφανίζονται σε μια ειδική σελίδα και οι ιστορίες τους να διηγούνται στο παγκόσμιο κοινό των ανώτερων επαγγελματιών του Marketing Week ως παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών.

Μπορείτε να βρείτε την κάλυψη της περσινής Εβδομάδας Μάρκετινγκ εδώ, με ιστορίες νικητών, συνεντεύξεις και αφιερωμένα podcast.

Ο επικεφαλής της επωνυμίας του ομίλου Direct Line, Kerry Chilvers, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας πίσω από την καμπάνια που βραβεύτηκε με το Grand Prix του 2021 «We’re On It», είπε ότι η νίκη ήταν «τιμή».

«Οι καλύτεροι από τους καλύτερους μπαίνουν στα Βραβεία Εβδομάδας Μάρκετινγκ. Είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε με τη νέα μας καμπάνια Direct Line και για το πόσο σκληρά εργάζεται η ομάδα για να διασφαλίσει ότι πάντα βελτιωνόμαστε. Το να αναγνωρίζεται αυτό από τους συναδέλφους μας στην κριτική επιτροπή είναι μια μεγάλη ώθηση για την ομάδα», είπε.

Αφού κέρδισε το Agency of the Year, ο επικεφαλής της Mother Tom Wong είπε ότι το βραβείο της Εβδομάδας Μάρκετινγκ ήταν μια «ιδιαίτερα» ειδική διάκριση, «καθώς αυτό το στέμμα απονέμεται από πελάτες που κρίνουν τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και τη δημιουργική ποιότητα».

Τα φετινά βραβεία περιλαμβάνουν περισσότερες από 30 κατηγορίες συνολικά, ομαδοποιημένες σε τρεις ενότητες – τομέας, κανάλι και ειδικές κατηγορίες – που επικεντρώνονται στην ατομική και ομαδική αριστεία. Οι νέες κατηγορίες για το 2022 περιλαμβάνουν την «Customer Experience Excellence», η οποία γιορτάζει το επίτευγμα στην παράδοση για τους πελάτες.

Οι νικητές θα αποκαλυφθούν σε τελετή τον Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, τα κριτήρια και τον τρόπο συμμετοχής, μεταβείτε στον ιστότοπο Marketing Week Awards 2022.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μαραθάσα:Το 3ο Φεστιβάλ Παράδοσης «Τ’ Άη Δημητριού», είναι γεγονός

Taste and Hospitality

Το Street Food Festival Cyprus επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο απολαυστικό!

Taste and Hospitality

Με Σάκη Ρουβά στην πλατεία Fig Tree Bay στον Πρωταρά την Κυριακή του Κατακλυσμού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!