Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Φώτος Φωτιάδης: Λανσάρει το Johnnie Walker Black Label Sherry Finish

Το Johnnie Walker Black Label Sherry Finish είναι ένα απαλό, μεταξένιο ουίσκι εμπνευσμένο από τα έντονα και δυναμικά αρώματα του εμβληματικού Johnnie Walker Black Label.

Το Johnnie Walker Black Label Sherry Finish, σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, περιέχει όλα τα γνώριμα αρώματα του Johnnie Walker Black Label, με τη γλυκύτητα των σύκων και δαμάσκηνων, που του χαρίζουν τα βαρέλια τύπου ”sherry”.

Πρόκειται για ένα σκωτσέζικο ουίσκι απαλό, με δυνατό χαρακτήρα που παλαιώνει τουλάχιστον 12 χρόνια, έτσι ώστε να αναπτύξει μια ζωντανή και έντονη βάση γεύσης, τελειωμένο σε βαρέλια τύπου ”sherry” από την Jerez για μεστές, γλυκιές νότες.

Το Johnnie Walker Black Label Sherry Finish, προσφέρει γεύσεις και αρώματα από κάθε γωνία της Σκωτίας, με γλυκά φρούτα και καρυκεύματα από αποστακτήρια όπως το Clynelish στα υψίπεδα της Σκωτίας και το Cardhu στο Speyside, κρεμώδη καραμέλα και τη γλυκύτητα του μελιού και της βανίλιας από αποστακτήρια στις πεδινές περιοχές, όπως το Cameronbridge και Glenkinchie, τυλιγμένα σε ένα πέπλο καπνού από το Caol Ila στα νησιά.

Master Blender της Johnnie Walker, Emma Walker, αναφέρει: “Πρόκειται για ένα ουίσκι εμπνευσμένο από τα έντονα και δυναμικά αρώματα για τα οποία φημίζεται το Johnnie Walker Black Label. Πήραμε τη χαρακτηριστική προσωπικότητα και το απαράμιλλο βάθος γεύσης του γνωστού ουίσκι και το ανεβάσαμε με τη μεστή, γλυκιά απαλότητα που βγαίνει από βαρέλια εμποτισμένα με σέρυ, για να ενώσουμε με τα αρώματα των εσπεριδοειδών. Το αποτέλεσμα είναι μια έκρηξη απαλού ουίσκι και σέρυ.”

Στη μύτη διακρίνονται πλούσιοι ξηροί καρποί με σταφίδες και σύκα, ζάχαρη, βανίλια Μαδαγασκάρης με νότες αρωματικού ξύλου και τον γλυκό καπνό ξύλου. Ο ουρανίσκος γεμίζει με γεύσεις δέντρων, όπως βαλανιδιά, εμποτισμένες σταφίδες, κουλί από κόκκινη σταφίδα και ελάχιστο γαρύφαλλο. Στην αρχή ζεστός καπνός και μια γλυκιά επίγευση στο τέλος.

Όλα τα πλούσια αρώματα της Σκωτίας μαζί, ισορροπημένα τέλεια στο ποτήρι. Μια απαλή γλυκύτητα τυλιγμένη σε πέπλο καπνού με μια έκρηξη από γλυκά φρούτα, μέσα από μαύρη σοκολάτα και καφέ.

Πρόταση σερβιρίσματος Το Johnnie Walker Black Label Sherry Finish, περιορισμένης έκδοσης, είναι υπέροχο σκέτο ή με πάγο και ταιριάζει τέλεια στο σπίτι με γλυκές λιχουδιές όπως φρούτα, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα, μετά από ένα γεύμα.

Το Johnnie Walker Black Label Sherry Finish δίνει μια έκρηξη γεύσης σε Blackcurrant Highball. Βάζουμε Johnnie Walker Black Label Sherry Finish σε ψηλό ποτήρι με πάγο και γεμίζουμε με χυμό φραγκοστάφυλο της επιλογής μας. Γαρνίρουμε με λίγο δυόσμο και αφήνουμε τα αρώματα και τις γεύσεις να χορέψουν με την οξύτητα του εσπεριδοειδούς. Κάτι που μπορούμε να δοκιμάσουμε στο σπίτι.

Το Johnnie Walker είναι το υπ’ αριθμό ένα σκωτσέζικο ουίσκι παγκοσμίως, καθιστώντας την επωνυμία Johnnie Walker την πιο δημοφιλή μάρκα Σκωτσέζικου Ουίσκι στον κόσμο. Aνήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρίας Diageo, την οποία εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Φιάλη ουίσκι πουλήθηκε για 437.500 $

Taste and Hospitality

Χαλίτζια Τηλλυρίας: To μαλακό τυρί λευκού χρώματος, με τρύπες και υπόξινη γεύση

Taste and Hospitality

Guinness: Ο «μαύρος θρύλος» της Ιρλανδίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!